Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretők ti mit éreztek a házastárs iránt? Szánalmat? Dühöt? Féltékenységet ?
Én semmit. A szerető, az alkalmi szexpartner. Azon kívül meg ők azt csinálnak amit akarnak.
Nyilván el fognak válni, de ez idő kérdése és nem miattam fog bekövetkezni.
Viccesek.
Igaz egy szeretőm volt csak akinek párja is van, meg több nője is. Hatalmas sztorimesélő is a srác az mellett hogy nekem nagy lelkitársam is volt, mivel szenvedtem az akkori párom mellett es sokat "okosított" engem milyenek valójában a pasik, segitett sokmindenben.
Na szoval én altalában picsogtam a páromról neki, de ő. Mesélte a sztorikat, hogy milyenek a nők..hát sírva röhögtünk sokszor. Kegyetlen🤣
Kvára szeretheti, ha közben téged is kinyal.Ez aztán a szeretet....És ezt irigyled tőle, hogy megvan csalva?Vannak bajok nálad!
Az irigység még mindig jobb mint a többi. Ez csak azt mutatja, hogy buta vagy, nem vagy képes kontrollálni az érzelmeidet, és ezt egy gonosz ember csúnyán kihasználta. Reméljük idővel tanulsz a hibáidból.
De azoknak, akik szimpla önzőségből követnek el bűnöket, nincs kifogásuk sem. Az ilyenek minden emberségüket elveszítik (a házas ember is), és az állatok szintjére alacsonyodnak...
Annak jobban örülnél, ha mellőled járna más nők pináját nyalogatni, aztán azzal a szájjal körbe nyalna téged is,merthátmégiscsaktégedszeret?Mindenesetre jó gyomrod van az tuti....Erre irigynek lenni kész elmebetegség.🤦
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!