Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretők ti mit éreztek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretők ti mit éreztek a házastárs iránt? Szánalmat? Dühöt? Féltékenységet ?

Figyelt kérdés
tegnap 15:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Én eddig csak tudtom nélkül voltam szerető. Mikor minden kiderült, a nő nekem támadt, pedig én normális voltam vele.

Így már nehéz elvonatkoztatni.

Mindenesetre szánalmasnak tartom őket, mai napig küzdenek a kapcsolatukért, a férfi sír utánam titokban, ahogy alkalom van rá megkeres, szívezi a képeimet… igazi idill lehet a kapcsolatuk, megérte miatta tönkretenni az én lelki világomat és az önbecsülésemet is. Sajnos volt már, hogy kicsit engedtem a csábításnak (már nagyon régen!), de ahogy csettint az asszony a férfi menekül vissza a f.osba. Eltelik 2 hét és megint jön a sok értesítés a nem fogadott hívásról. Isten megadta nekem, hogy első sorból röhöghessek rajtuk, mert alap esetben nagyon nehezen dolgoztam fel az árulást.

tegnap 19:22
 12/14 anonim ***** válasza:
17%
De mégis a feleségével él, nem biztos hogy csak a csettintés miatt, valami más is összeköti őket, amiről neked fogalmad sincs mi lehet az oka. Nálad csak próbálkozik, hátha újra aláfekszel, de sohasem lennél neki az igazi társa, mert már rég otthagyta volna a "f.os" kapcsolatát, ha oda-vissza lenne érted.
tegnap 21:25
 13/14 anonim ***** válasza:
69%
12# a valami más az az, hogy a feleség tűr. Pasik sohasem válnak el, max ha kidobják őket. Na ez az amit nem minden feleség tesz meg. Márpedig magától egyetlen férj sem fog kiszállni a meleg fészekből.
ma 03:16
 14/14 anonim ***** válasza:
69%
Ismerek több kapcsolatot, van ahol a feleség tűr, de van 1 barátnőm ahol konkrétan a barátnőm már kidobta a férjét és a férj nem tud leválni róla. Pedig se gyerek, se kölcsön, mindenük megvan, vagyonmegosztást is csináltak. Választhatta volna a szeretőt, de nem tette és tudod miért? Mert egyedül maradt volna, a szerető neki is csak egótuning volt, de a barátnőmhöz már akkor sem mehetett vissza, így kereshet olyat aki majd rosszban is vele lesz. Mert azért 50 fölött nem olyan vicces egyedül maradni. Tehát nem mindig a feleség "tűr" miatt maradnának.
ma 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!