Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tényleg érdekelne hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg érdekelne hogy lehet évekig tartó megcsalast nem észre venni a felesegeknek?

Figyelt kérdés
Mennek az idilli családi posztol a közösségi oldalon, teherbe is esnek … minden kerek… de nem érzik a feleségek hogy valami nem oke?
tegnap 08:22
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
54%

20

Sok volt a poresz?

tegnap 13:51
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát én még helyes burkolóval,festővel meg vízvezetékszerelővel nem találkoztam, de köszönöm ha ajánlotok 🤣🤣🤣
tegnap 17:01
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem a helyesség a lényeg, hanem a kölcsönös kaphatóság.

Egy huncut nő ha kapható a szexre, elég sokféle férfival kapható rá, nemcsak gigachad típusúval, vagy a Született Feleségekből a kertésszel, hanem kvázi bárkivel, aki határozottan kinyúl felé.

tegnap 17:12
 24/27 anonim ***** válasza:
36%
Egy igényes nő nem fog kvázi bárkivel lefeküdni. Egy ronda lehet. Maradjunk ennyiben.
tegnap 17:14
 25/27 anonim ***** válasza:
Mindenki magából indul ki...
tegnap 17:16
 26/27 anonim ***** válasza:
Még jó...
tegnap 17:23
 27/27 anonim ***** válasza:
Van aki inkább behunyja a szemét, csak ne kelljen feladnia a jelenlegi életet. Legyen az anyagi aspektus, vagy csak a gyerekek miatt, vagy mert épp jó így, tök mindegy. De én is ismerek kettőt is, ahol tudom, hogy csak kényelmi elrendezésből vannak még együtt.
tegnap 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!