Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez milyen szervezkedés, ti hallottatok hasonlóról?
Megismertem egy pasit akiről kiderült ( kapcsolatunk volt - szerinte) hogy megcsal, de az állandó fix szeretőjének ez nem tetszett, a nő tudott rólam en róla nem.
A fix szerető titkos volt mert ő így akarta, nem akart a barátommal komoly kapcsolatot, se felvállalni mert csoringer.
De a jelenlétem is zavarta, mert neki egy kelljfeljancsi kellett aki ugrik mikor hívja.
Bosszút is állt rajtam, felbújtatta a barátom ellenem, azaz követelte tőle hogy engem tegyen tönkre, anyagilag, lelkileg ezáltal bizonyítva neki hogy őt szereti.
Ez a pszichopaták találkozása gondolom. Lehet mással is előfordult csak nem derült ki soha.
Ez a pasi uszítása elég gyakori lehet a szeretők reszeről ….
Sorstársak vannak?
Igen én is futottam bele nem egy ilyenbe hogy a párjuknak hordanak le engem mas nők meg kibeszélnek lejáratnak.
Es egyik pasi se látja hogy beteg irigy féltékenyek csak, es egy szavuk se igaz.
Komolyan fel nem foghatom azt ha egy nő elkezd egy másikat akár lkvázni lejáratni vagy bármi egy pasinak, azok miért vezehtetők így meg mint vmi birkák?
Bezzeg nekem ez meg nem megy.
Ha en járok vkivel azt en soha nem tudom más nők ellen forditani.
A csaj nem ismert engem személyesen hogy megrágalmazzon vagy bármit terjesszen rólam.
Ezt a barátomtól várta, mert ő ismert engem
És tönkretett a barátod?
Honnan tudsz minden részletről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!