Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tudnám lebuktatni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám lebuktatni?

Figyelt kérdés

Van egy erős gyanúm, hogy kavar valakivel a hátam mögött. Ha nem vagyunk együtt alig foglalkozik már velem pedig a világon semmi dolga sincs soha. A telefonját is viszi mindig mindenhova magával, ha leteszi akkor pedig soha nem jön semmi értesítés, valószínűleg némítva van az adott személy meg a telefon is. Szóval belenézni nem tudok. Néha ha küld képernyő képet akkor pedig látom, hogy mindig ott sorakoznak az üzenet értesítések. Ezt nem firtatom neki mert utánna még óvatosabb lesz…

Hogyan tudnék így rájönni, hogy kavar e tényleg valakivel?

jan. 2. 10:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha így van, előbb-utóbb kell, hogy hibázzon. De bennem inkább az merült fel, hogy ha amúgy sem foglalkozik veled, inkább ott kezdeném feszegetni a dolgot, mert ez akkor is probléma, ha nem dug félre.
jan. 2. 11:01
 2/7 anonim ***** válasza:
89%

"Ha nem vagyunk együtt alig foglalkozik már velem"

Ez itt a baj. Neked nem elég, nem jó, és nem bízol benne.

Hát kell ez neked?

jan. 2. 11:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Ha nem keresem 1-2 órát akkor ír, hogy de el vagyok tűnve de utánna érdemben nem igazán mond semmit. Az a furcsa, hogy hírtelen lett ilyen. Eddig mindig azonnal válaszolt, témákat hozott fel, érdeklődött. Most pedig fent van állandóan aztán csak jópár perc múlva kapok valami választ, azt is csak röviden tömören.
jan. 2. 11:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Személyes kapcsolat, találkozás kell, nem levelezgetés és gyanusítgatás.
jan. 2. 11:29
 5/7 gergelice16 ***** válasza:
67%
Akár megcsal, akár nem, ha már nem bízol benne, nincs értelme a kapcsolatnak. Egyébként nem értem, miért kell rögtön a legrosszabbra gondolni. A megcsalás a legundorítóbb és leggyerekesebb lehetőség... Miért kezdtél el járni vele, ha egyáltalán kinézed belőle, hogy képes lehet ilyen mértékű önzőségre?
jan. 2. 11:30
 6/7 A kérdező kommentje:

4

E hét hétfőjétől fogva minden nap együtt vagyunk, most talán a második alkalom, hogy nem alszok nála. Szóval nem netes kapcsolat ez, sokat vagyunk együtt. Nem véletlen tudom azokat amiket leírtam.

5

Tudom ez a legundorítóbb igen, de mire gondoljon az ember, ha a másik folyamatosan úgy néz ki titkol valamit?

tegnapelőtt 18:28
 7/7 gergelice16 ***** válasza:
Nem tudom, sok minden lehet, például hogy titokban születésnapi bulit szervez neked. Ilyen esetben ezeket le kell kommunikálni, mondani kell, hogy ez zavar téged, és megbeszélni. A bizalom a kapcsolat alapja, enélkül az egésznek semmi értelme. És bár ezzel biztos sokan nem fognak velem egyetérteni, de szerintem jobb megbízni valakiben, aki megcsal téged, minthogy már nem megbízni, mert azt hiszed, hogy megcsal, miközben nem is...
tegnapelőtt 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!