Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám lebuktatni?
Van egy erős gyanúm, hogy kavar valakivel a hátam mögött. Ha nem vagyunk együtt alig foglalkozik már velem pedig a világon semmi dolga sincs soha. A telefonját is viszi mindig mindenhova magával, ha leteszi akkor pedig soha nem jön semmi értesítés, valószínűleg némítva van az adott személy meg a telefon is. Szóval belenézni nem tudok. Néha ha küld képernyő képet akkor pedig látom, hogy mindig ott sorakoznak az üzenet értesítések. Ezt nem firtatom neki mert utánna még óvatosabb lesz…
Hogyan tudnék így rájönni, hogy kavar e tényleg valakivel?
"Ha nem vagyunk együtt alig foglalkozik már velem"
Ez itt a baj. Neked nem elég, nem jó, és nem bízol benne.
Hát kell ez neked?
4
E hét hétfőjétől fogva minden nap együtt vagyunk, most talán a második alkalom, hogy nem alszok nála. Szóval nem netes kapcsolat ez, sokat vagyunk együtt. Nem véletlen tudom azokat amiket leírtam.
5
Tudom ez a legundorítóbb igen, de mire gondoljon az ember, ha a másik folyamatosan úgy néz ki titkol valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!