Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két vasat tartott a tűzben. Lebuktatnátok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Már éve oda-vissza volt értem egy ismerősöm, de nekem kapcsolatom volt, így nem kerültünk közelebb egymáshoz. Nyáron a párommal szétmentünk egy hónapra, akkoriban sokat beszélgettünk, de mondtam neki, addig nem akarok elmenni vele randizni, míg fejben nem tudok 100%-ig ott lenni. Igazam is lett, ugyanis kibékültünk a párommal. Végülis a második nekifutás sem sikerült és szakítottunk ősszel végleg. November végétől ismét elkezdtünk beszélgetni ezzel a sráccal és elkezdtünk randizni is. Minden egyes nap beszéltünk, vagy épp találkoztunk, fogkefét adott magához, odajött a munkahelyemre virággal, karácsonykor is együtt voltunk 26-án. Egy szóval minden jól alakult. Majd 27-e után elkezdett megváltozni. Akkor még hazavitt, majd délután irt, mennek át hozzá a barátai. Nem is kerítettem nagy jelentőséget neki, délután 6-este 11-ig nem volt elérhető, de nem kerestem, hiszen azt gondoltam, a barátaival van. Mivel egy utcára lakunk egymástól, így mindig arra jövök haza, láttam is, hogy ott áll egy terepjáró. Utána levő nap elkezdett szép lassan egyre kevesebbet beszéltünk, arra fogta, nem jó passzban van. Majd jött a szilveszter, mondta, nem tud jönni a barátaimhoz, mert úgy alakult, vele lesz a kislánya és rá kell vigyáznia. Szintén nem volt fura, mert olyan este fél 12-ig beszéltünk, majd eltűnt. Szintén hajnalban arra jöttem haza és megint ott állt az a terepjáró, ami 27-én, amikor a fiúk ott voltak nála... itt kezdtem gyanakodni. Másnap, elsején kérdeztem tőle, hova tűnt éjjel, mondta, bealudt. Kérdeztem, hogyhogy ott volt ez az autó? Azt mondta, ott hagyta a barátja.. Fura volt. Úgy volt, találkozunk másnap, de egész nap fura volt, majd este felhívott és beszéltünk 2 órát telefonon, ahol közölte, sokat gondolkozik pár napja, hogy már egy éve egyedül van és úgy megszokta egyedül, nem tudja, akar-e kapcsolatot, de amúgy nagyon jó velem. Abban maradunk, most picit nem beszélünk. Én is átgondolom a dolgokat. Majd másnap megint ott állt a terepjáró... Elmentem a barátnőmmel moziba és mikor jöttünk hazafele, akkor làttuk, hogy megy el tőle az autó és egy csaj ül benne, egy szóval két vasat tart a tűzben és nem volt őszinte, hogy megismert valakit. Van egy közös ismerősöm a lánnyal, mert már tudom, ki az. Egyelőre nem szóltam a srácnak sem, hogy tudok mindent, pedig beszéltünk telefonon. Ott minden édes voltam... Ti elmondanátok a csajnak vagy csak a pasit küldenétek el melegebb éghajlatra és majd az élet rendezi a többit?2022. jan. 10. 12:06
1/2 anonim válasza:
Már akkor hagytam volna a helyedben, amikor elkezdte, hogy nem tudja, mit akar. Tipikus közhely duma, amikor lószar sem lesz az egészből, de néha lehet szex.
Tök felesleges ezután foglalkozni vele. Nemhogy még bosszút állni meg hasonló hülyeségek.
2/2 anonim válasza:
Elküldeném a francba. A csajt hagynám, majd rájön magától. Meg ha neki mondanád lehet te lennél a szemét.
Bár egyszer váratlanul beállítani hozzá mikor ott a kocsi, hogy "Szia Édes, pont erre jartam gondoltam megleplek!" is érdekes lenne...
De inkább hagyd a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!