Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tudnátok, hogy a pároknak szeretője van és tudnád, hova mennek, lebuktatnád őket?
Figyelt kérdés
2019. nov. 11. 10:17
1/17 anonim válasza:
Persze, miért is kéne hazugságban élni? Mert akkor döntsük el, hogy kit akarunk. Egymást, vagy sem. Ha egymást nem, azzal sincs baj, csak akkor nem kell együtt lenni, meg belehazudni az arcába.
2/17 anonim válasza:
Hát az 100%- és ott is hagynám!
3/17 anonim válasza:
Persze. Botrányt nem csinálnék, de leleplezném aztán kirúgnám, hogy a következő évszázadban eszébe se jusson keresni.
4/17 anonim válasza:
Hagynám elmenni és amint kilépett a kapun össze pakolnám minden cuccát. Szépen ledobozolnám. Aztán kipakolnám a házam elé. Ami pénzét otthon tartotta abból levenném a rezsit. Amit én vettem neki cuccot összeszedném és elzárnám magamnak. Letiltanám az előfizetését mivel azt is én fizetem . A telefonja is max egy illegális GSM-ben tudná eladni utána. Mikor meg hazaérne dobálnám ki a dobozait az utcára mivel a zárakat is cserélném. Másnap meg a szülei és a munka helye is kapna egy hívást. Utána meg egye a küszöböt onnan vége.
5/17 anonim válasza:
Hogy érted azt,hogy a "pároknak"?Ha az én páromról lenne szó igen, lebuktatnám és elküldeném..
De ha csak simán párokról van szó akikhez közöm nincs, nem foglalkoznék vele. Mindenkinek a saját döntése hogyan éli az életét.
6/17 anonim válasza:
" a munka helye is kapna egy hívást. " Mondjuk ezt nem értem. Felhívnád a főnökét, hogy "X. megcsalt engem, tessék kirúgni!"?
7/17 A kérdező kommentje:
ma 10:24
Bocsi elírta!Párotoknak akart lenni.
2019. nov. 11. 10:28
8/17 A kérdező kommentje:
*elírtam
2019. nov. 11. 10:29
9/17 anonim válasza:
#6 Meg lehet úgy fogalmazni a mondandódat, hogy számára az fájó és kompromittáló legyen.
10/17 anonim válasza:
Ha tudod, akkor minek lebuktatni hiszen márt lebukott vagy kitudódott valahogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!