Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőnek a szeretője lakást bérel a nő számára akkor jogot formálhat arra, hogy minden mozdulatát figyelje?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 18. 14:25
2/21 anonim válasza:
Persze. Valamit valamiert.
"Dragam, vagy ugy viselkedsz, ahogy en akarom, vagy repulsz a lakasbol."
3/21 anonim válasza:
Jogot semmikeppen sem!
Ez egyebkent is egy eleg beteg elmere vall!
5/21 anonim válasza:
Nézd, valójában inkább vagy állandó szexre kiberelt prostituált, szóval ilyen szempontból akár mondhatja azt is, hogy vagy megszoksz vagy megszöksz és menj ahova tudsz.
6/21 anonim válasza:
A sajátjába úgy tesz kamerát, ahogy akar. Máris megoldva.
Nem tetszik? Költözz el.
Egyébként a megfigyelés akkor igazán gond, ha van mit eltitkolni.
7/21 anonim válasza:
Formálhat. De lakásbérlés nélkül is formálhat ha a nö hagyja.
9/21 anonim válasza:
Szerintem manapság már nem léteznek ilyen idióták, akik lakást bérelnek a szertőnek. Nőtöbblet van. Én azt látom, hallom, hogy a férfiak a szeretőiket nagyon is kihasználják. Szex, aztán ha a nőnek névnapja stb. van akkor még egy köszöntés sem. Szeretőnek minek! Válaszom kérdésre: Igen jogot formálhat ha a nő hagyja.
10/21 anonim válasza:
Nyilván nem.
Beteg állat az ilyen.
Ilyenekből lesznek aztán a határeset elmebeteg szülők, akik elolvassák a gyerekeik naplóit és átkutatják a cuccaikat a hátuk mögött, mondván, hogy "amíg az én fedelem alatt laksz....".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!