Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tudnátok, hogy a pároknak szeretője van és tudnád, hova mennek, lebuktatnád őket?
Figyelt kérdés
2019. nov. 11. 10:17
11/17 anonim válasza:
"Másnap meg a szülei és a munka helye is kapna egy hívást. Utána meg egye a küszöböt onnan vége."
Azt meg minek? Hogy jön ide? Csak magadat égeted be vele.
12/17 anonim válasza:
A munkahelyet én sem értem, viszont vannak olyan szülők, akik leküldenének két sallert / fő egy ilyen helyzetben, ami tud nevelő hatással bírni, ha a párom a szüleire hallgat, vagy tart tőlük.
13/17 anonim válasza:
Nem. Nem akarnám látni.
Csak összepakolnék és kitenném a cuccait, mire hazaér.
14/17 anonim válasza:
Dehogyis. Szépen összepakolnék, kárpótlásképp elvenném, ami jár még az ő vagyonából, amihez hozzáférek, kapna egy levelet, hogy kösz, te patkány, aztán kalap, kabát!
15/17 anonim válasza:
Ja. Lebuktatnám a csajt párszor vízszint alá.
16/17 anonim válasza:
Természetesen. Aztán ki lenne hajítva a 3,14-csába.
És, ha lehet, ütném is mind a kettőt amíg csak mozog.
17/17 anonim válasza:
Azt nem értem én sem, a főnökének ehhez mi a bánat köze van? A magánélete önmagában nem kompromittálja a dolgozót. Engem is próbált már egy Béna Béla kirúgatni, nagyon nem jött össze. Azért, mert csúnyát írtam... Hajaaaj... :-D Biztos volt okom.
Amúgy meg kitelik tőlem, hogy bebuktatnám őket, aztán amiket utána mondanék nekik, azt nem tennék zsebre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!