Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van olyan, hogy az ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy az ember egyszer csak megvilágosodik, és egyszer csak a régóta tartott szeretőért otthagyja az asszonyt?

Figyelt kérdés

Az én környezetemben pl. soha nem volt még ilyen. A legnagyobb szarban is de inkább maradnak a megszokott rossznál, minthogy lépjenek.

Ti ismertek ilyen esetet? Mennyire lehet gyakori?

dec. 30. 20:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%

10

Ez is igaz:D

Aztán a szeretőnek előad egy történetet, hogy "rájött, hogy ő kell neki". :D

Pedig lehet csak nincs hova mennie...

dec. 30. 22:53
 12/20 anonim ***** válasza:
78%
Igen.Az öcsém.A felesége próbált bekulni is,azok után amikor elmondta,hogy van más.A csajba szerelmes volt és lépett Baráti körben is van .
dec. 30. 22:57
 13/20 anonim ***** válasza:
90%
Én 15-25 éves koromig néztem végig ahogy apám csalja az anyámat. A végén anyám megemberelte magát és kidobta. A faterom sírva égre földre esküdözött, hogy pont most, amikor minden nővel szakított, és minden más lesz, stb, aztán amikor egy évvel később megismertem az egyik nőt, nagy lelkesedéssel meséli, hogy háát igen, végül csak győzött a szerelem.
dec. 30. 23:13
 14/20 anonim ***** válasza:
69%

13

Hahaha :D

Valami mese kellett... Szegény!

dec. 30. 23:24
 15/20 anonim ***** válasza:
71%

Incs. Es nem meg vilagosodik ha nem

Mindig is vilagosan latta hogy mire kell neki a szereto..

dec. 30. 23:50
 16/20 anonim ***** válasza:
53%
Van ha eveket pazarolsz masra akivel egyutt is elsz, akkor nyilvan kwpbe johet 1 a fwleswgtol jobb
dec. 30. 23:51
 17/20 anonim ***** válasza:
75%

Saját esetem:

Ex feleségem lusta volt mint a dög. Untam a mindennapi mókus kereket és össze jöttem egy csinos nővel. Tartott a viszonyunk 2 évig kb, aztán elváltam. Mindenhová én vittem a gyerekeimet az mellett hogy reggeltől napestig dolgoztam. Tartozás nem volt, csak munka, gyerekek és munka. Mikor mondtam neki a válást semmi reakciója nem volt, beszéltem vele hogy viselkedésén változtasson, nem tette. A szerető az pont a másik oldala az exemnek. Elváltam, tucskot bogarat mondott a hátam mögött, de nem érdekel mert így boldogan élek, az egyik gyerek nevelem él! Szerintem mindent elmond az anyjáról az hogy én nevelem. Úgyhogy aki szeretői viszonyban van az nem kalandvágyból van, valami nem jó otthon és keresi a megfelelőt.

dec. 31. 06:24
 18/20 anonim ***** válasza:
43%

17

De, van, aki csak kalandvágyból van.

dec. 31. 07:06
 19/20 anonim ***** válasza:
66%

#18!

Tedd a szívedre a kezed és kérdezd meg magadtól hogy miért!

Ha jó egy kapcsolat akkor nincs más az életedben csak a párod. Ne hazudj magadnak mert nincs miért. Megszokottsag, mindennapi szex, hitel (ha van) és gyerek, gyerekek! Ez miatt vagy vele ha ennyire kiállsz a hazugságod mellett. Ez a véleményem az írásodra.

dec. 31. 07:18
 20/20 anonim ***** válasza:
53%

99% a nő rájön, kidobja a herét, az meg úgy adja elő, hogy ő választotta a szeretőt, holott miért választaná a 27 éves Ritát, aki bár feszes testű, totál bizonytalan pont?

A saját felesége heppjeit viszont már ismeri, főznek, mosnak rá, esetleg gyerek is van, EZT miért adná fel Ritáért? Ő csak szexre jó.

jan. 2. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!