Hány évesen jöttél rá, hogy a világ nem körülötted forog, és a saját boldogságodért csak és kizárólag te felelsz?
Mióta megszülettem csak folyamatosan csalódtam mindenkiben, magamat kellett felnevelnem lényegében, nem volt semmilyen érzelmi támaszom, sőt akiknek szeretni kellett volna, mindig azok bántottak a leginkább. Azóta sem tudom hogy kell egy emberben megbízni. Szóval ez egy hosszú folyamat volt.
Végleg pedig 13 évesen hagyott el a világba vetett hitem.
Kb talán 13 -14 éves koromig hittem azt hogy majd magátol lesz az eletben munka szerelem hazasság család, meg jön vki a semmibol.
13 vagy 14 évesen tünt fel hogy szinte mindem lanyosztalytarsnak van barátja, a többség nem.is szűz, a srácok csak a nagymellueket veszik észre engem nem, így elkezdtem kozvetlenkedni szerepelni lógni talalkozgatni bandázni es igy lett csak barátom hogy nem otthon ültem.
Azota is nekem ez egy olyan rossz erzes hogy amig egy nagymellu csak áll és les, meg sem szólal, és lerohanja 5 srác is, de én meg szorakoztassak, szerepeljek, küzdjek különben a kutyának se kellek. Ja és ha pasit akarok, jobb ha nincs mellettem a nagymellű.
Folyt Nehéz volt amugy elengedni a királynő kiralyfis, meg csupa romantikus meséket. Es megtudni azt is, hogy a királyfik a valo életben amugy hazudnak csalnak atvernek kihasználnak stb.
Be is tiltanám ma már ezeket a kam meséket. Engem teljesen félrevezettek és csalódás a világ így. Nem is kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!