Hány évesen jöttél rá, hogy a világ nem körülötted forog, és a saját boldogságodért csak és kizárólag te felelsz?
Visszagondolva sosem volt olyan pont az életem során ahol azt gondoltam hogy körülöttem forog a világ. Nehéz gyerekkor, és a nagy család miatt mindig tudtam hogy nem vagyok kivételes vagy különleges, nem én vagyok a világ közepe.
Azt hogy csak magamra számíthatok szintén gyerekként tudtam meg, hasonló okokból.
Nem sajnálom hogy ez az időszak kimaradt az életemből, távol áll tőlem az egoizmus.
Nem rémlik, ilyen. Mármint igen, arra rá kellett jönnöm, hogy tennem kell magamért, hogy jobb legyen. Az kb 23 évesen jött el (előtte is voltak dolgok, de ekkor lett olyan szinten hogy... ekkor találtam meg, hogy hogyan érhetem el a céljaimat).
Szóval olyat soaem gondoltam, hogy körülöttem forog a világ, hogy mások fognak megtenni nekem mindent, nekem meg csak kérnem kell, vagy nem tudom... vagy hogy gondolatolvasásból tudni fogják mi kell nekem, és meg is teszik, vagy nem tudom mire gondolsz.
Tehát én mindig úgy voltam, hogy nekem kellene tennem valamit, csak nagyom sokáig nem érdekelt, mert nagyon jól megvoltam a mamahotelben, gamerkedve, aztán koleszban, stb....
Nem az vagyok aki írta az eredeti választ, de én pl oké hogy életben maradtam, de sokszor csak szimpla gonoszságból nem adtak enni sem és vertek is, és egy érzelmi roncs vagyok aki képtelen boldogulni az életben, egy rohadt telefont nem tudok elintézni, csomagot átvenni, boltba menni, mert bepánikolok. Minden alkalommal mikor ennem kell sírok. Dolgozni sem tudok egyértelműen, most egy érettségit próbálok megszerezni estin, de az is nagyon sok nekem, csak gyógyszerek használatával tudok bemenni egyáltalán, pedig csak heti kétszer kell. És ez csak egy kis szelete a problémáimnak. Amúgy a balszerencsén múlt hogy itt vagyok, nem a "szüleimen". Amúgy kb 6 éves korom óta folyamatosan a halálra vágyom.
És nekem nagyon sok emberhez képest még gyönyörű szép életem volt/van.
Lehet hogy neked csak apró problémáid voltak egész életedben, de nagyon sok ember nincs így. Szóval ne nyomasd a gúnyos megjegyzéseidet kérlek, mert bohócot csinálsz magadból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!