Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fájt és hogyan derült ki, hogy a “szerelmed” végig csalt, első naptól hazudott?
Altalaban amikor bizonyitékok is vannak az a vége csak, a hogy a pár erre elkezd magárol idilli szerelmes képeket posztolni es a szerető van elhordva mindennek.
Tele van ilyen sztorikkal a gyk is.
Naiv idióta voltam. Nem vállalt fel nyilvánosan, de mondta, hogy engem szeret.
Egy alkalommal tovább nem lehetett tagadni, és a pofámba röhögve közölte, hogy mással is van, már kezdettől fogva.
Úgy elvertem, hogy csak úgy csilingelt a tb kártyája.
Úgy kb. 1 hónapig minden lányt gyűlöltem, a közelembe sem engedtem őket, hangos megjegyzéseket tettem, mnk (minden nő k*rva) volt az alap.
Aztán elmúlt.
#6,
ismered a "random" szó jelentését?
Segítek: "véletlenszerű".
Ez a szó akkor lett volna ideillő, ha a sztori szerint az utcán egy épp arra haladó, ismeretlen lánnyal tettem volna.
Örülök, hogy segíthettem.
Egy Messenger üzeneten bukott le. Visszanéztem a korábbiakat is. Tényleg az első naptól csalt vele (exével).
Rohadtul fájt. Másfél évig tartott tovább lépnem.
Sajnálom 8 as, nagyon fáj amikor az embert szándékosan félrevezetik!
Sajnos ma a legtöbb így meg van csalva mint te ahogy voltál, régiekkel, titkos házas szeretőkkel, újakkal stb csak ők még nem tudnak róla. Te legalább rájöttél. Sajnos ma nem divat a hűség…
Iszonyatosan fájt, amúgyis rossz egy ilyet feldolgozni, de életem szerelme volt a férfi. Majdnem egy évig etetett, míg neki már 2 éve komoly kapcsolata volt. Hát, hogy mennyire komoly ilyen körülmények között, az ugye kérdéses.
Úgy bukott le, hogy egyszerűen feldobta a barátnőjét a Facebook, és közösen volt vele a profilképén. Mint kiderült, egyszer ellopta a telefonját és letiltott engem róla, hogy véletlenül se találjuk meg egymást. Viszont a nő egyszer megnézte kik vannak nála letiltva, nem értette ki vagyok ezért feloldott. Nem jelölt be meg semmi, nekem viszont feldobta.
Még most sem tettem túl magam rajta, másfél éve történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!