Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hazudott már a párjánk? Derült e ki a hazugság és mi lett belőle?
Egyszer a kapcsolatunk elején megcsaltam(kövezzetek meg, ne mondjatok erre semmit, megbántam már százszor). Távkapcsolat volt. Mikor találkoztunk elmondtam neki, mire azt hitte csak viccelek. Rossz volt nézni, hallgatni. Elnevette magát, hogy ne hülyéskedjek. És akkor eljátszottam, hogy tényleg csak vicc volt..
Ne csaljatok meg sose senkit, voltam megcsalva is, de sokkal rosszabb valakit megcsalni és megbánni.
Volt egy barátnöm akit túl jönak találtam magamhoz és letagadtam elötte a multamat. (eléggé "érdekes" családból származom, ha lehet ilyen enyhén fogalmazni) "...azt hihette megnyugodhat, hogyha a multra rátaposhat... pedig az ember multja el nem dobható"
Erre én a szakítás után jöttem rá és azóta nem tudok hazudni olyannak akit öszintén szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!