Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek miért csinálja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért csinálja ezt velem, most szeret vagy nem?

Figyelt kérdés
Pár hónapja megismertem egy fiút, egyből nem is, de 1 hónap alatt beleszerettem, ahogy beleláttam a lelkébe, beszélgetni kezdtünk. Én még nem voltam fiúval úgy, tényleg az igaz szerelmet várom, bár lehetőségem elég lett volna, nem éltem velük. Most úgy érzem szerelmes vagyok, sokáig azt éreztem, hogy viszonozzák is, ölelés, puszi, közös romantikus vacsorák, minden megtörtént már. Viszont pár hete megkért egy másik lányt, hogy segítsen egy projekten neki, amit teljesen természetesnek vettem, bár láttam, hogy sokszor beszélnek, de nem zavartattam magam, egyszer meg is kérdeztem miről, mondta, hogy a projektről. Gondoltam rendbe van. Viszont két hete folyamatosan találkozgatnak, amit félve mond el nekem, aztán nagyon félve, össze vissza beszélve azt is kiszedtem belőle, hogy többször nála aludt az ilyen találkozók után, de semmi se történt. Én még mindig úgy látom, hogy a mi ismerkedésünk jó irányba halad, egyre édesebben és félve mondja el az érzéseit irántam, én bele vagyok teljesen zúgva, nem könnyíti meg a helyzetet, hogy naponta találkozunk, munkatársak vagyunk. Miért csinálja ezt szerintetek? Mit tegyek én? Én nem szeretnék olyan kapcsolatot, ahol hárman vagyunk, ha bebizonyosodik, hogy több van a dologba tovább állnék, majd feldolgozom, de mi van ha tényleg szeretjük egymást? Nem értem mi történik most velünk, valaki volt már hasonló helyzetbe? Ti külső szemmel mit tennétek a helyembe? Kioktatást nem kérek, a köd ellenére normálisan próbálom látni a helyzetet, csak kíváncsi vagyok olyanok véleményére, akik tapasztaltak hasonlót, esetleg külső szemmel hogyan látják ők a dolgot, mi lenne a helyes? 20l vagyok, Ő pedig 24.

tegnap 20:48
 1/8 anonim válasza:
Ismerni kéne ahhoz a srácot, hogy ezek alapján az mondjam igazat mond akkor, amikor azt mondja hogy nem volt semmi csak ott aludt.
tegnap 21:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen jártok amúgy? Legalább odáig eljutott a dolog, hogy ezt tisztázzátok?
tegnap 21:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

'Én nem szeretnék olyan kapcsolatot, ahol hárman vagyunk, ha bebizonyosodik, hogy több van a dologba tovább állnék, majd feldolgozom'

MONDD MEG EZT NEKI és egyértelműen kérdezd meg a dolgot!

A másik meg, hogy nem szokás csajoknál aludni többször... mégis milyen projekt ez??

tegnap 21:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Egyértelmű,h csal. Tipikus a leírás alapján.
tegnap 21:14
 5/8 A kérdező kommentje:
Hivatalosan nem járunk, vagyis nincs kimondva. De szeretem és úgy látom ő is szeret, mégis ezt teszi velem… Szerintem az érzelmeink sokkal fontosabbak a kimondott szónál. Én pedig annyira szeretem, hogy nincs szívem rákérdezni, mindig amikor találkozunk olyan kedves és annyira jól érzem vele magam, félek, hogy elveszíteném, de ha nem engem akar akkor muszáj lesz elengednem, még ha fáj is, mert később még rosszabb lesz. Én még soha nem éreztem ilyent senki iránt, mint iránta…
tegnap 21:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne félj, el fog múlni és jön majd jobb. Az ember ezt ilyenkor nem hiszi el, de így van. Ha irántad érdeklődne, vagy komolyan venne, fontos lennél neki, soha nem engedné meg magának, hogy egy másik nőnél aludjon. Ezt az egészet csak te képzeled be magadnak.
tegnap 22:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy ilyet mondok, de itt akkor csak te vagy szerelmes, és ezért hibáztatni sem lehet őt. Értem, hogy neked ez az első, de 20 felett azért ne úgy legyetek már egymással, mint a 12 évesek, könyörgöm. Annyit ki kell tudni mondani a másiknak, hogy "mit gondolsz, mi van most kettőnk között?", ellenkező esetben hogy lenne jogos bármit is elvárnod tőle? Hűtlenséget is említett itt valaki, hát nincs kihez hűtlennek lenni, nem vagytok együtt, ne vicceljünk már.

Valószínű amúgy kihasználja a naívságod, és direkt nem hozza fel ő sem ezt a dolgot, ne legyen kimondva, mert addig nincs felelősség. Kimondani nem azért kell, mert az érzelmeknél többet számítana, hanem azért, hogy ne legyen pl a fentihez hasonló félreértés.

tegnap 22:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát ha eddig vártál az igazira, nem pont vele állnék le a helyedben. Ott alvós projekt már több alkalommal, na ne már. Ha komolyan gondolná a dolgot, ilyet elvből sem csinálna. Mégha van egy kis esély is, hogy nem történt köztük semmi, de ez egy minimális, akkor sem csinálsz ilyet, ha valakivel komolyan gondolod az ismerkedést.
tegnap 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!