Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan vessek véget ennek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vessek véget ennek a fura "fétisnek"?

Figyelt kérdés

A párommal 2 éve vagyunk együtt, ő egy csodás, intelligens férfi, nagyon jó humorral és szikrázó elmével. Rögtön beleszerettem a személyiségébe, annak ellenére, hogy férfiként nem annyira vonzó. Rólam annyit érdemes tudni hogy 24 éves vagyok, régen modellkedtem, ennél fogva sok udvarlóm volt, amit a párom nehezen dolgozott fel az elején, úgy értékelte hogy egy könnyen kapható ,laza erkölcsű lány voltam. Ha számszerűen kellene ezt meghatározni akkor 22 éves koromra összesen 8 férfival voltam, utána jött a jelenlegi párom.

Mindig is féltékeny volt , és a kevés önbizalmam miatt úgy érezte, hogy kevés számomra, mint férfi mint "szerető". AZ intim méretével sem elégedett, ezért sokszor szorong az együttlétek során és emiatt hamar vége lesz. 1-2 perc. Ennek ellenére én szeretem őt és nem kerestem volna más. A megcsalástól való félelme annyira elhatalmasodott, hogy végül azt kérte hogy keressek én valakit , de a tudtával és lépjek félre, hogy megkapjam azt amit ő nem tud megadni nekem. Ezen nagyon sokat veszekedtünk, 1 hétre külön is költöztem, végül adtam neki egy esélyt.

Ez az állapot most is tart. Mármint van egy szeretőm a párom mellett, de nem igazán nyugodt a lelkiismeretem. Ez a férfi az exem, de a párom nem tudja, teljesen idegent nem tudtam elképzelni, közel engedni.

Szeretném a páromból kiűzni ezeket a gondolatokat és hogy bízzon bennem, és önmagában, hogyan érhetném el?

dec. 12. 14:50
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
28%

Hehe.

Te vagy a k*va, de ő jár terápiára.

Csórikám.

dec. 12. 15:54
 22/29 A kérdező kommentje:
Nem vagyok k@rva. Sosem akartam volna ezt onszantambol.
dec. 12. 15:55
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
22# ehhez te pontosan ugyanannyira kellettél, csak szólok... nem volt kötelező belemenni.
dec. 12. 15:57
 24/29 anonim ***** válasza:
58%
Nem vagy qrva hanem érdek miatt vagy vele. Csak olcsó ribizli.
dec. 12. 16:00
 25/29 anonim ***** válasza:

"Pszichologushoz jar, parterapiara is jarunk. Sot meg szexual pszichologushoz is."

Akkor keressen mást, mert láthatóan nincs sok hatása.

Egyébként meg tényleg: lehet, hogy hagyni kellene a fenébe, és keresni egy normális férfit. Egy dolog az önbizalomhiány, de amit művel, az egész egyszerűen beteges. Az meg, hogy kvázi egy r*bancnak tart, bocsi, de megalázó. Ezzel a kis titkolózással meg még te is megkavartad az egyébként is zavaros vizet... komolyan, inkább jöjj össze a szeretőddel, vagy mindkettőt dobd a francba, és keress egy normális férfit, aki nem csinálja össze magát attól, ha egy jó nő a közelébe ér.

dec. 12. 18:31
 26/29 anonim ***** válasza:

Ha csak a párodnak szerettél volna jót, akkor hazudhattad is volna azt, hogy van szeretőd. Ezt megbeszélhetted volna egy férfival is, aki eljátsza a szerepet.

Neked is szükséged volt a szeretőre nem igaz?

dec. 12. 21:38
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Konyorgom, 24 eves vagy. Muszaj ilyen bena kapcsolatban benne lenni? Sehova nem vezet, max evekig elnyuglodtok egymas mellett, aztan valamelyikotok megunja es lapatra teszi a masikat, majd ott allsz 30 evesen egyedul, es csak pislogsz, hogy hova tunt az elmult x ev. Kell ez neked?

Ebbol egeszseges kapcsolat mar ugysem lesz. Szakitani kellene, legyel egyedul egy kicsit, ismerd meg magad, tegyel rendet a fejedben.

dec. 13. 06:35
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

"Sosem akartam volna ezt onszantambol."

Önszántadból tetted. Senki sem kényszerített.

dec. 13. 10:49
 29/29 anonim ***** válasza:
42%
Lehet hogy ezt a kérdést a szexuális kategóriában kellett volna feltenned "cukkold" cimkével. Nehéz ezt kívülállóként megitélni de ha szeret akkor nem kér ilyet és ha szereted akkor nem teszed meg bármennyire is kér erre. Ha ilyen a fétise akkor viszont ezen el kellene gondolkodnod azon hogy neked ez milyen jövőképet vatítt előre? Ha el is kell mesélned hogy mi történik akkor erős a gyanú hogy nem ő lesz a végső megoldás.
dec. 16. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!