Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan vessek véget ennek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vessek véget ennek a fura "fétisnek"?

Figyelt kérdés

A párommal 2 éve vagyunk együtt, ő egy csodás, intelligens férfi, nagyon jó humorral és szikrázó elmével. Rögtön beleszerettem a személyiségébe, annak ellenére, hogy férfiként nem annyira vonzó. Rólam annyit érdemes tudni hogy 24 éves vagyok, régen modellkedtem, ennél fogva sok udvarlóm volt, amit a párom nehezen dolgozott fel az elején, úgy értékelte hogy egy könnyen kapható ,laza erkölcsű lány voltam. Ha számszerűen kellene ezt meghatározni akkor 22 éves koromra összesen 8 férfival voltam, utána jött a jelenlegi párom.

Mindig is féltékeny volt , és a kevés önbizalmam miatt úgy érezte, hogy kevés számomra, mint férfi mint "szerető". AZ intim méretével sem elégedett, ezért sokszor szorong az együttlétek során és emiatt hamar vége lesz. 1-2 perc. Ennek ellenére én szeretem őt és nem kerestem volna más. A megcsalástól való félelme annyira elhatalmasodott, hogy végül azt kérte hogy keressek én valakit , de a tudtával és lépjek félre, hogy megkapjam azt amit ő nem tud megadni nekem. Ezen nagyon sokat veszekedtünk, 1 hétre külön is költöztem, végül adtam neki egy esélyt.

Ez az állapot most is tart. Mármint van egy szeretőm a párom mellett, de nem igazán nyugodt a lelkiismeretem. Ez a férfi az exem, de a párom nem tudja, teljesen idegent nem tudtam elképzelni, közel engedni.

Szeretném a páromból kiűzni ezeket a gondolatokat és hogy bízzon bennem, és önmagában, hogyan érhetném el?

dec. 12. 14:50
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

10# értem, de a válaszomat maximálisan fenntartom

9#

dec. 12. 15:19
 12/29 anonim ***** válasza:
54%
Vagyis igaza volt végig, mármint, hogy laza erkölcsű hölgyike vagy. Elmondta, hogy mehetsz mással dugni csak tudjon róla, de te nem mondtad el, hogy kezelget a volt pasid. És még te akarod leszoktatni a "fétiséről", van pofád hozzá. Szerinted ha kiderül, hogy egy hűtlen ringyó vagy az segíteni fog rajta? Hagyd el aztán hagyj vigyenek sorjában a férfiak, vagy menjenek át rajtad mint a vonat gruppenben.
dec. 12. 15:21
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

"Ez a férfi az exem, de a párom nem tudja, teljesen idegent nem tudtam elképzelni, közel engedni."

Nincs semmilyen félreértés, csalod őt. Nem arról van szó, hogy nem tudja kivel, hazudsz.

dec. 12. 15:24
 14/29 A kérdező kommentje:
Tudja hogy szexelek a pasival, ez kozos dontes volt, csak azt nem tudja h az exem az.
dec. 12. 15:24
 15/29 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
100%
Attól, hogy esetleg kamu a kérdés, nem biztos, hogy nem fordul elő hasonló sztori a való életben, ezt azért számítsátok bele. Főleg, hogy nagyon alattomos tettekre képes az emberek bizonyos hányada egy párkapcsolatban. Lehet, hogy csak fantázia szüleménye az írás, de ettől sokkal durvább dolgok is megtörténnek, megtörténhetnek. Nem is igazán értem, hogy miért foglalkozunk azzal, hogy valós-e a sztori, vagy sem.
dec. 12. 15:25
 16/29 A kérdező kommentje:
Ö kerte h csaljam, h legyen valakim pedig nem akartam. Ez nem segit a megoldasban ha engem hibaztat mindenki.
dec. 12. 15:26
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Akkor minek vagyunk a megcsalás témakörben? Érzelmileg csalod? Hát ja ha te "szereted", de mégis, mással vagy együtt és pont az exszel...
dec. 12. 15:28
 18/29 anonim ***** válasza:
16# de mondtam, már megoldódott, csak nem akarod bevallani, összejössz az exel újra...ez lesz a megoldás.
dec. 12. 15:31
 19/29 anonim ***** válasza:

De hogyne lennél már hibáztatva amikor ilyesmibe nem kellett volna beleegyezni különösen nem az exeddel. Nem fog rajta segíteni amit csinálsz. Nem vagytok normálisak. Őt meg lehet valahol érteni mert kicsi a mérete, de téged sehogy se hiszen azt írtad, hogy "szereted" és annak ellenére beleegyeztélés és sunyi vagy. Mit vártál, hogy majd megdicsérünk? :DDD

dec. 12. 15:37
 20/29 anonim ***** válasza:
62%

Eg impotens /hamarabb elelvezo pasi is ki tud elegiteni egy not segedeszkozzel.

Ez nem ok a szereto tartasra.

dec. 12. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!