Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan vessek véget ennek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vessek véget ennek a fura "fétisnek"?

Figyelt kérdés

A párommal 2 éve vagyunk együtt, ő egy csodás, intelligens férfi, nagyon jó humorral és szikrázó elmével. Rögtön beleszerettem a személyiségébe, annak ellenére, hogy férfiként nem annyira vonzó. Rólam annyit érdemes tudni hogy 24 éves vagyok, régen modellkedtem, ennél fogva sok udvarlóm volt, amit a párom nehezen dolgozott fel az elején, úgy értékelte hogy egy könnyen kapható ,laza erkölcsű lány voltam. Ha számszerűen kellene ezt meghatározni akkor 22 éves koromra összesen 8 férfival voltam, utána jött a jelenlegi párom.

Mindig is féltékeny volt , és a kevés önbizalmam miatt úgy érezte, hogy kevés számomra, mint férfi mint "szerető". AZ intim méretével sem elégedett, ezért sokszor szorong az együttlétek során és emiatt hamar vége lesz. 1-2 perc. Ennek ellenére én szeretem őt és nem kerestem volna más. A megcsalástól való félelme annyira elhatalmasodott, hogy végül azt kérte hogy keressek én valakit , de a tudtával és lépjek félre, hogy megkapjam azt amit ő nem tud megadni nekem. Ezen nagyon sokat veszekedtünk, 1 hétre külön is költöztem, végül adtam neki egy esélyt.

Ez az állapot most is tart. Mármint van egy szeretőm a párom mellett, de nem igazán nyugodt a lelkiismeretem. Ez a férfi az exem, de a párom nem tudja, teljesen idegent nem tudtam elképzelni, közel engedni.

Szeretném a páromból kiűzni ezeket a gondolatokat és hogy bízzon bennem, és önmagában, hogyan érhetném el?

dec. 12. 14:50
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, azzal meg pláne nem, hogy szeretőd van. Amikor ribinek nézett akkor ott kellett volna hagyni. De te még mindig vele vagy és bár mindketten "okosak" vagytok pszichológus eszetekbe se jutott. Na most vagy elhagyod, befejezed a szeretőzést habár nem fog segíteni, vagy folytatod tovább ezt a "kapcsolatot" és majd egyszer ráunsz.
dec. 12. 14:54
 2/29 anonim ***** válasza:
95%
💩Nos látni, hogy csak szép vagy, de olyan buta vagy mint a sötét éjszaka és semmi önbecsülésed nincs. Maradj vele majd kidob téged egyszer. Remélem annyi agyad azért van, hogy babával nem akarod megtartani és az exszel se csináltatod fel magad.💩
dec. 12. 15:00
 3/29 anonim ***** válasza:
80%
Jaj ne ne ne ne. Ezt olvasni is rossz volt. Nekem is volt ehhez nagyon hasonló tapasztalatom. Ez a manipuláció kezdete, ez nagyon hamar fog teljesen kifordulni magából. Ilyenekkel nem lehet hosszú távon tervezni, mert teljesen beteg az agyuk.
dec. 12. 15:00
 4/29 A kérdező kommentje:
Pszichologushoz jar, parterapiara is jarunk. Sot meg szexual pszichologushoz is.
dec. 12. 15:02
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

Most nem értem, kissé ambivalens a dolog...

Parázik, hogy elhagyod, ezt akarod megszűntetni, közben mégis van mellette más neked, egy szerető?

A másik, amit nem értek: azt írod, nem elégedett magával stb., közben meg azt írod a szövegben kevés az önbizalmad. Most akkor kinek kevés az önbizalma, neki v neked, esetleg mindkettőtöknek? Lehet, ez egy freudi elírás volt?

dec. 12. 15:05
 6/29 anonim ***** válasza:
77%
De ahhoz qrva sok idő kell, hogy jobban legyen. Viszont ha ő képtelen változtatni nemhogy te még szakemberek se tudnak rajta segíteni. Ez a "kapcsolat" szart se ér és tényleg nincs emberi tartásod mert amikor lehordott mindenféle cédának offolni illett volna. Te pedig bár "szereted" kefélsz az exszel. Te sem vagy normális, neked se ártana pszichológus!
dec. 12. 15:07
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

Szóval... A pasid retteg attól, hogy ő nem elég neked, meg fogod csalni, és te azzal szeretnéd a bizalmát elnyerni hogy... megcsalod? Seems legit.

Szerintem kuka, bocs, ennek így semmi értelme. Bizalmatlankodó kapcsolatnak egyébként sem, ahol folyton azzal kell foglalkoznod, hogy a másik most megint mit fog kitalálni rólad, amiért ő kevés neked, de így, hogy már szeretőd is van, így aztán pláne csak egymás idejét húzzátok. Értem én, hogy a személyisége meg blabla, de a párkapcsolathoz ez- láthatóan- nem elegendő.

dec. 12. 15:08
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

Most én értek félre valamit vagy nem tudom.

Szóval azt mondta, hogy könnyen kapható vagy, erre kiderült, hogy tényleg.

A sok komplexusa miatt (ami valóban idegőrlő) azt mondta, hogy lépj félre, csak ő tudjon róla. Te ezen bevágtad a hisztit, de aztán kiderült, hogy mégis van egy szeretőd, amiről ő nem tud. Tehát tulajdonképpen jogosan tartott attól, hogy te, mint könnyűvérű lány, félrelépsz. Vagy félreértettem és arról van szó, hogy azt tudja, hogy felrek.rsz, csak azt nem tudja, hogy az exed az?

Szóval félrek.rsz, mert a pasid akarja...aha. Erre te nem azt mondtad neki, hogy itt vagy csak neki, segítesz neki, hogy kilábaljon ebből az állapotból vagy szakítasz inkább vele, mert ezzel a sok téveszmével nem tudsz mit kezdeni. Te inkább félremész, kötelezően szexelsz mással.

Kár, hogy az emberek nem a másik ember személyiségébe lesznek szerelmesek, hanem csak a külsőbe. Erre csak ennyit tudok mondani.

dec. 12. 15:10
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát először is nem kellet volna szerető a képbe...

Innentől kezdve az a kérdés, mikor jössz össze az exeddel y a párod meg megy a lecsóba.

dec. 12. 15:13
 10/29 A kérdező kommentje:

azt hiszem nem fogalmaztam egyértelműen.

A párom tud a szeretőről, hiszen együtt jutottunk erre az elhatározásra, hogy végre ne szekáljon halálra ezzel. A szerető személyéről is tud, csak azt nem tudja, hogy ez a pasi az exem. Ezt nem mondtam el neki. Találkozott már vele, de nem tudja hogy van múltunk.

egyébként mióta így élünk,azóta nyugodtabb ő is, úgy érzi hogy kontrollálja a dolgokat és nem fél a megcsalástól. Ennek ellenére nem egészséges, tudom jól.

dec. 12. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!