Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ki számít értékesebbnek kinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki számít értékesebbnek kinek q legnagyobb megalazás? Viszonyok értékek, hogy lehet ebben azbesetben?

Figyelt kérdés

Van egy pasi akinek van egy barátnője "A" rossz a szex köztük meg habitusra is karakánabb barátnőt szeretne a pasi de nem tud szakítani mert emberileg nagyon szereti a lányt.

Lesz egy szeretője "B" akivel úgy tűnik minden nagyon jól működik. Régen a csajba szerelmes volt a pasi. Csajnak is van párja de mar csak anyagi okok miatt lanak együtt.

A pasi és a szerető megegyezik az otthoniakon kívül nem kezdenek senkivel.

Lány érzelmeket kezd érezni és elvileg a fiú is. Össze vesznek amire a pasi azt mondja akkor ennyi volt mehet a csaj barkivel...

Pár nap mulva a csaj ossze fut egy regi ismerosevel akivel iszogatnak es lefekszik vele. (Kozbe a pasi mondta megse akarja hogy lefekudjon barkivel)

Miután ezt megtudja a pasi egy vosszu baszást akar ...amit meg is lép "C" csajjal.

Ami elvileg csak egy alkalom.

Szakít időközbe a barátnőjével.

B szeretővel még mindig kizárólagosságba egyeztek meg de nincs kinondva hogy járnak. Bár működésbe úgy működnek.

Aztán kiderül , hogy a "C" csajjal a boaszu dugas ota viszonya van.

Kb fél évig volt a baratnője mellett a "B"csaj

Kb 3hónapig volt mind a három csajhoz köze

És miután szakítottak a barátnőjével akkor kb 1 évig volt viszonya a "C" csajjal úgy hogy a "B"előtt titkolta, letagadta és azt mondta csak vele van viszonya.

Hosszú lett bocsánat és elég szappanoperás.

Szerintetrk a B csajt minek tartotta?

nov. 29. 20:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Végigolvasta bárki ezt a zagyvaságot? 🤣
dec. 8. 10:07
 22/25 anonim ***** válasza:
#21 Csak nagyvonalakban át futottam rajta és mivel megcsalás a kategória mindhárom féreg kérdező.
dec. 9. 07:31
 23/25 anonim ***** válasza:

"Én az A barátnője vagyok."

Akkor te is a pasasról álmodozol, mi?

Ti akkora tévedésben vagytok, nők, ha azt hiszitek, hogy egy kanban felmerül az "értékes" szó, ha dugópajtit keres.

Ki akar elégülni, ennyi.

dec. 9. 09:27
 24/25 anonim ***** válasza:
A megcsalók közül senki nem élte meg megalázásként, mindegyik csak hajszolja az élvezeteket és ezt fogja tenni a jövőben is.
dec. 9. 09:36
 25/25 anonim ***** válasza:

Kérdező! Annyira tudtam, hogy te csak egy barát barátja vagy! :D

Amúgy meg én az A helyében úgy rúgnám ki a pasit, mint annak a rendje.

Én megértem, és el is fogadom, hogy van poligámia, ill. lehet valaki poliamor. De csak akkor elfogadható, ha ez etikusan, megegyezés alapján történik. Ha átverés van, akkor nem oké.

Ha az A személyfüggő, és még mindig azon reménykedik, hogy a pasi majd őt választja, üzenem neki, hogy legyen már egy kis önbecsülése, ne legyen egy ilyen toxikus kapcsolatban benne, a pasiban semennyire sem lehet megbízni.

Innentől kezdve tök mindegy, hogy ki a pasi számára a legérdekesebb.

A pasi még akkor is viszonylag normálisan járt volna el, ha felvállalja, hogy a kapcsolat már eléggé kihűlt, már csak barátságot érez egy kis extrával, és ha A is teljesen így van, akkor meg legyen barátság, és szabadság.

Megjegyzem, a pasi elég gyerekes, én öt perc közös jövőt tudnék csak vele elképzelni: ameddig azt mondom, hogy vége van, csomagolj/csomagolok.

A másik két csaj le van szarva, azok azt kapták, amit érdemeltek, még akkor is, ha les a c-n túl E, F, G, H... is.

dec. 9. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!