Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki számít értékesebbnek kinek q legnagyobb megalazás? Viszonyok értékek, hogy lehet ebben azbesetben?
Van egy pasi akinek van egy barátnője "A" rossz a szex köztük meg habitusra is karakánabb barátnőt szeretne a pasi de nem tud szakítani mert emberileg nagyon szereti a lányt.
Lesz egy szeretője "B" akivel úgy tűnik minden nagyon jól működik. Régen a csajba szerelmes volt a pasi. Csajnak is van párja de mar csak anyagi okok miatt lanak együtt.
A pasi és a szerető megegyezik az otthoniakon kívül nem kezdenek senkivel.
Lány érzelmeket kezd érezni és elvileg a fiú is. Össze vesznek amire a pasi azt mondja akkor ennyi volt mehet a csaj barkivel...
Pár nap mulva a csaj ossze fut egy regi ismerosevel akivel iszogatnak es lefekszik vele. (Kozbe a pasi mondta megse akarja hogy lefekudjon barkivel)
Miután ezt megtudja a pasi egy vosszu baszást akar ...amit meg is lép "C" csajjal.
Ami elvileg csak egy alkalom.
Szakít időközbe a barátnőjével.
B szeretővel még mindig kizárólagosságba egyeztek meg de nincs kinondva hogy járnak. Bár működésbe úgy működnek.
Aztán kiderül , hogy a "C" csajjal a boaszu dugas ota viszonya van.
Kb fél évig volt a baratnője mellett a "B"csaj
Kb 3hónapig volt mind a három csajhoz köze
És miután szakítottak a barátnőjével akkor kb 1 évig volt viszonya a "C" csajjal úgy hogy a "B"előtt titkolta, letagadta és azt mondta csak vele van viszonya.
Hosszú lett bocsánat és elég szappanoperás.
Szerintetrk a B csajt minek tartotta?
"Én az A barátnője vagyok."
Akkor te is a pasasról álmodozol, mi?
Ti akkora tévedésben vagytok, nők, ha azt hiszitek, hogy egy kanban felmerül az "értékes" szó, ha dugópajtit keres.
Ki akar elégülni, ennyi.
Kérdező! Annyira tudtam, hogy te csak egy barát barátja vagy! :D
Amúgy meg én az A helyében úgy rúgnám ki a pasit, mint annak a rendje.
Én megértem, és el is fogadom, hogy van poligámia, ill. lehet valaki poliamor. De csak akkor elfogadható, ha ez etikusan, megegyezés alapján történik. Ha átverés van, akkor nem oké.
Ha az A személyfüggő, és még mindig azon reménykedik, hogy a pasi majd őt választja, üzenem neki, hogy legyen már egy kis önbecsülése, ne legyen egy ilyen toxikus kapcsolatban benne, a pasiban semennyire sem lehet megbízni.
Innentől kezdve tök mindegy, hogy ki a pasi számára a legérdekesebb.
A pasi még akkor is viszonylag normálisan járt volna el, ha felvállalja, hogy a kapcsolat már eléggé kihűlt, már csak barátságot érez egy kis extrával, és ha A is teljesen így van, akkor meg legyen barátság, és szabadság.
Megjegyzem, a pasi elég gyerekes, én öt perc közös jövőt tudnék csak vele elképzelni: ameddig azt mondom, hogy vége van, csomagolj/csomagolok.
A másik két csaj le van szarva, azok azt kapták, amit érdemeltek, még akkor is, ha les a c-n túl E, F, G, H... is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!