Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Visszaterhet hozzam a szeretom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszaterhet hozzam a szeretom?

Figyelt kérdés

Nemtortent tenyleges lebukas, de a feleseg gyanut fogott, ezert szakitottunk.

Azert voltam neki mert a felesege elhanyagolta, de nem gondolnam h valtozna valami kettejuk kozt.

Olvastam az osszes beszelgetesuket uh tenyleg eltavolodtak egymastol nem kamu.

Elofordulhat h esetleg még megkeres a kesobbiekben ha otthon tovaɓra se valtozik semmi jobb iranyba?

Légyszives normalis valaszokat irjatok h igen vagy nem, nem kerek olyan okoskodasokat h nem fog beledszertni stb, mert nem ez a kerdes

nov. 25. 22:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Sztem a pasi jelenleg fosik attól, hogy a felesége nehogy újra gyanút fogjon... nem véletlen szakított, vmiért a feleség mellett akar maradni, így te jelenleg, vagy akár bármilyen melléknumera egyszerűen veszélyforrás.
nov. 25. 22:25
 2/13 A kérdező kommentje:
En hoztam fel a szakitast o csak rabolintott. Meg nyilvan abba az esetbe ertem ha nem valtozik naluk semmi. Ha tovabbra is lakotarsi a kapcsolatuk.
nov. 25. 22:32
 3/13 anonim ***** válasza:
87%

Ha ennyire könnyen rábólintott akkor amúgy is szakítani akart... Mivel a kapcsolata "otthon" nem rendeződött a szex meg alapvető emberi igény, szükséglet előbb-utóbb ismét a félrelépés útjára fog lépni idővel.

Az már más kérdés, hogy kivel... nagyon sok félrelépő több vasat tart a tűzben.

nov. 25. 23:28
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Te már kockázatos vagy. Valószínűbb, hogy keres mást.
nov. 26. 06:51
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Béjbi' miért olyan pasira vágysz amelyik simán félretesz amikor az érdekei úgy kívánják? Találsz megbízható pasit, szeretőt, szexpartnert stb. akármit kis körültekintéssel amennyit csak akarsz.
nov. 26. 13:22
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem gondolnam h kockazatos vagyok, a felesege nem tud rolam. Ennyi erovwl mas szereto is kockazatos lehet. Kivancsi leszek meg keres e ujra. Amugy ha nem tortent semmi azota koztuk akkor jol birja szex nelkul xd
nov. 26. 15:26
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha vissza is tér,az nem tudom, milyen lesz, màrmint nem tudom, mennyire àll hozzád lelkesen majd.Sajnos jelenleg kicsinek tűnik az esélye, hogy oda van érted.

Ez maximum akkor vàltozna,ha hiànyoznàl neki és ràjönne,mennyit jelentesz szàmàra.Ahhoz meg szerelem kéne.

nov. 26. 19:20
 8/13 A kérdező kommentje:
Azt hittem a vonzalom szeretet kotodes is eleg. En sem vagyok szerelmes de szeretem kotodom. De van benne valami. Remelem azert glndol ram sokat. Baratok is voltunk
nov. 26. 19:40
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd. Ha akart volna már keresett volna.
nov. 26. 19:50
 10/13 A kérdező kommentje:
Igazabol bennem van h lehet nem mer keresni mert tudja h rosszul erintett a dolog es haragszom ra. 1 x irt nekem de nem kettonkel kapcsolatos volt hanem 1 tök hulyeseg miatt
nov. 26. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!