Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszaterhet hozzam a szeretom?
Nemtortent tenyleges lebukas, de a feleseg gyanut fogott, ezert szakitottunk.
Azert voltam neki mert a felesege elhanyagolta, de nem gondolnam h valtozna valami kettejuk kozt.
Olvastam az osszes beszelgetesuket uh tenyleg eltavolodtak egymastol nem kamu.
Elofordulhat h esetleg még megkeres a kesobbiekben ha otthon tovaɓra se valtozik semmi jobb iranyba?
Légyszives normalis valaszokat irjatok h igen vagy nem, nem kerek olyan okoskodasokat h nem fog beledszertni stb, mert nem ez a kerdes
Ha ennyire könnyen rábólintott akkor amúgy is szakítani akart... Mivel a kapcsolata "otthon" nem rendeződött a szex meg alapvető emberi igény, szükséglet előbb-utóbb ismét a félrelépés útjára fog lépni idővel.
Az már más kérdés, hogy kivel... nagyon sok félrelépő több vasat tart a tűzben.
Ha vissza is tér,az nem tudom, milyen lesz, màrmint nem tudom, mennyire àll hozzád lelkesen majd.Sajnos jelenleg kicsinek tűnik az esélye, hogy oda van érted.
Ez maximum akkor vàltozna,ha hiànyoznàl neki és ràjönne,mennyit jelentesz szàmàra.Ahhoz meg szerelem kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!