Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mennyi az esély betegségre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esély betegségre megcsalásnál?

Figyelt kérdés

Kiderült, hogy a férjem rosszlányokos pr0stikhoz járt. Azt mondta gumival csinálta mindig, de teljes sokkban vagyok és félek, hogy valamilyen komolyabb betegséget hazahozott. Semmilyen tünetem nincs egyébként.

Nem tudom mióta csinálta, 6-8 alkalmat vallott be.

Valaki esetleg jàrt màr hasonlóan?

A sote std ambulanciája nem tud időpontot adni vizsgálatra egyelőre, magán pedig most nem fér bele, így hogy egyedül maradtam a fiunkkal.

Köszi, ha értelmeset hozzà tudsz szólni!

nov. 13. 13:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

"A sote std ambulanciája nem tud időpontot adni vizsgálatra egyelőre,"

Mi az, hogy nem ad időpontot?

nov. 13. 21:24
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

11-es, hát úgy nem ad időpontot, hogy megnyitják az időpontot egy hónapra, és ha az betelik, akkor nem adnak időpontot. Szóval nem az van, hogy jaj, fél év múlva tudnak csak fogadni, hanem menj máshoz. Én is így jártam most, bár másik kórházzal, másik osztállyal, de sajnos most ez a divat. Hívogassam őket, majd ha megnyílnak az időpontok, akkor kapok. Ha éppen eltalálom azt az egy-két napot, amikor pont van szabad időpont.

A kérdéshez nem tudok hozzászólni, csak azt, hogy nagyon sajnálom. Abban én sem bíznék, hogy biztos húzott óvszert, ezek után én már azt sem hinném el, ha kérdez.

nov. 13. 22:13
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Együttérzek veled, sajnálom. Mindenképp válj el a saját boldogságod érdekében!!
nov. 13. 22:31
 14/15 anonim ***** válasza:
Hogyan derült ki?
nov. 13. 23:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Csak nok, vagy transzik is voltak koztuk?? Mert analba konnyeben terjed a betegseg
nov. 14. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!