Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt aki azért ment tév útra?
Figyelt kérdés
Mi volt az ok, kevés alkalom, kis méretű, vagy gyors tüzelésű?nov. 11. 09:15
1/8 anonim válasza:
Nőként írom, a férfiak és a nők is azért csalják meg a párjukat, mert hűtlen típusúak. A megcsalás egyetlen oka mindig az, hogy az egyik fél megcsalja a másikat, mert ő ilyen és kész.
Minden párkapcsolatban vannak problémák, hiányosságok, de ezeket vagy meg kell beszélni, vagy ha menthetetlen, akkor nyíltan szakítani kell és ennyi.
2/8 anonim válasza:
#1-nek van igaza. Aki nem akarja, nem csalja mrg a párját. Aki meg akarja, az mindig talál rá okot.
3/8 anonim válasza:
Nem. Aki félremegy, az izgalomra vágyik és/vagy nem akarja eldobni a biztos, ámbár langyos kapcsolatát, mert kell a biztos pont.
4/8 anonim válasza:
Nem tév útra, de lehet szakító ok a különböző vérmérséklet, szexuális igény, méret dolgok is ugyanúgy mint a személyiségbeli különbözőségek. És nem mondent lehet beszélgetéssel megoldani sajnos.
5/8 anonim válasza:
Vagyis 3as pont olyan ember akiről az 1 es és a 2es ír. Inkább megcsalja másikat hogy neki jó legyen hazudik neki és emellett még meg is tartja biztos pontjanak hogy neki jó legyen. Itt nem szól semmi sem a partnerről csakis róla
6/8 anonim válasza:
Már elnézést kérek, én nem csaltam meg a páromat. Szimplán véleményt alkottam az ilyen emberekről. (#3)
7/8 anonim válasza:
És ez a baj annyira egy kiéhezett kisgyerekek vagyunk akik félünk attól hogy masok bantanak vagy kihasználnak majd. Nincs meg belül az a biztos kép fal magunkról. Hogy bárkit is kihasználunk mi is saját érdekeink miatt. Félünk attól hogy valakihez kötődünk erzelmileg így próbáljuk el tolni is. Aztán pont azzá az emberré válunk amit megalkottunk magunkban akitől úgy féltünk.
8/8 anonim válasza:
Hmm hát végül is igen. Első kapcsolatom volt, éreztem, hogy valami nem jó a szexben, de nem voltam benne biztos, hiszen nem volt tapasztalatom. Tini voltam, azt hittem, hogyha el tudok néha élvezni, akkor jó a szex :D Hát nem csak ezen múlik. Gyorstüzelésű is volt és kevésszer akarta, túl kevésszer. Másfél év után csaltam meg, de nem is feküdtem le a sráccal, "csak" erotikus tartalmú üzenetek voltak, aztán csókig eljutottunk. Inkább érzelmileg adott többet, el is hagytam érte. Úgyhogy nem teljesen a szex miatt, de benne volt az is, mindig hiányérzetem volt, úgy éreztem, hogy vár valahol egy olyan, aki rendesen kielégít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!