Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csaltad már meg a párod? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csaltad már meg a párod? Hogy alakult az életed utána?

Figyelt kérdés
Nemet, kort, kapcsolati időt kérnék szépen:)
nov. 7. 08:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
46%
Huszonéve, folyamatos. Remekül érzem így magam.
nov. 7. 08:25
 2/11 anonim ***** válasza:
57%
Igen, volt olyan kapcsolat, ahol előfordult, és volt olyan, ahol nem. De ezek mind csak alkalmik voltak, nem derültek ki soha, szóval kb semmi hatásuk nem volt.
nov. 7. 08:31
 3/11 anonim válasza:
61%
Fizikailag nem, de a házasságunk alatt voltam már szerelmes más nőbe, aki egyszer-kétszer találkozgattam is, illetve volt egy online partnerem, akivel nagyon sokat beszélgettünk éveken át, és küldtünk egymásnak meztelen képeket, videókat.
nov. 7. 08:31
 4/11 anonim ***** válasza:
63%
#2-eshez hasonlók voltak, utána ment minden tovább. Harmincas éveimben volt, nő vagyok.
nov. 7. 09:25
 5/11 anonim ***** válasza:
61%

Mindegyiket megcsaltam, sajnos. Biztos van valamilyen lelki gondom, amit nem dolgoztam fel. Pszihológushoz is jártok, a házastársammal is jártam.

Á, semmi nem változott.

Sose buktam le.

Én mondtam el, több év után, hogy elfáradtam hazudozni. Még vagy 1 évet éltünk utánna. Elváltunk, de nem emiatt.

Nagyon igyekszek nem félrelépni. De mindig jön 1-2 jó pasi, nem mindegyikkel fekszek le 😅. Szeretőim vannak több évig. Pontosítok addig amíg nem akarják elhagyni a feleségüket vagy nem ajánlanak házasságot.

36/N

nov. 7. 10:16
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

megcsaltam férjemet sajnos többször is a 15 év alatt! szerencsére nem buktam le soha, bűntudatot érzek mert szeretem a férjemet! de néha néha jó egy új férfival lenni, férjemmel is jó a nemi életünk de néha más egy új férfi! egy más fajta pluszt ad, de büszke nem vagyok rá!

38N

nov. 7. 10:37
 7/11 anonim ***** válasza:
64%

#5 vagyok

Hozzátenném,hogy:

Sose bántam meg, bűntudatom se volt. Inkább azt bátam meg, akiket elmulasztottam.

Nekem nem való komoly kapcsolat.

nov. 7. 10:50
 8/11 anonim ***** válasza:
59%

Amúgy én nem értelek titeket. Én megértem ha valakinek nem való monogám kapcsolat, de akkor miért nem keresték egy olyan állandó párt aki ugyanigy gondolkodik és akkor nyitott kapcsolatban tudnátok lenni, ugyanakkor lenne egy állandó párotok. Ez igy nagyon nagy kicseszés a másikkal, hányingerem lenne , lehet Ágnes asszony lennék a zuhanyzóban:') ha megtudnám hogy a párom lefekszik mással miközben itthon velem is.

Tehát én nem is azt nem értem meg hogy miért nem tudtok egy kapcsolatban maradni, ugyanazzal az emberrel végig, hát ha valaki ezt nem tudja végig csinálni ne tegye, de akkor miért nem nyitott kapcsolat?

nov. 7. 11:10
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

9.

1. Mert a legtöbb nem úgy megy neki, hogy félre fog lépni.

2. Mert a legtöbb félrelép, de a párjának nem nézné el.

3. A legtöbb férfi nem meri elmondani, hogy izgatja a cuckold, illetve a legtöbb nő se.

Pedig ha fel lehetne vállalni, akkor ezek a nők és férfiak lehetnének együtt.

nov. 7. 11:31
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
10es teljesen jól írja! nagyon sokan szégyellik a cuckoldot, legtöbben még saját maguknak se merik bevallani! nem hogy a párjuknak! pedig a legtöbb kapcsolat/házasság megmenthető lenne, egy kis nyitottsággal,őszinteséggel,bátorsággal,megértéssel egymás felé! csak hát ha nincs kommunikáció a pároknak egymás felé akkor
nov. 7. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!