Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megpróbálnád megakadályozni a megcsalást, ha tudomásod lenne, hogy "készülődik"?
Figyelt kérdés
Tisztességtelen módon megtudtam, hogy a párom éppen félrelépést tervez. Nemrégiben egy régebbi hölgyismerőse segítséget kért tőle, ő pedig készségesen segített is neki. Ezt elmondta nekem is. Viszont elkezdett velem kissé távolságtartó lenni, úgy éreztem, terel, hárít, távolodik. Mivel nem élünk még együtt, csak a hétvégéinket, szabadságainkat töltjük egymással, nincs lehetőségem jobban rálátni arra, hogy mikor mond nekem igazat. Mindenesetre kérdőre vontam telefonon is és személyesen is, hogy mire véljem ezt a megváltozott viselkedést irányomban. Mondtam neki, hogy ha úgy érzi, megváltoztak az érzései, akkor mondja meg, mert úgy nem működik a kapcsolatunk, ha csak én akarom. Ő fáradt, sok a munkája, emiatt feszült és ingerült. Csak ennyi a magyarázat, illetve én vagyok hülye és nem jól érzékelem. Ő szeret engem és mindig vár.... tudom, hogy ez sokaknak kiveri a biztosítékot, de belenéztem az üzeneteibe. A hölgynek elkezdett erősen udvarolni, úgy, ahogy annak idején nekem is. Úgy tűnik, fogalma sincs a nőnek arról, hogy kapcsolata van (még). Tervezgetik a találkozást is és mivel ők ugyanabban a városban laknak, simán tudnak hétköznap is találkozni. Döbbenetes volt olvasni az egészet, többször felismertem, hogy ugyanazokat írja neki, mint annak idején nekem. Viszont elég hamar intim dolgok is előjöttek. A nő most nagyon boldog, fel van dobva, én pedig meg vagyok semmisülve. Nem tudom, mit tegyek. Elvileg hétvégén találkozunk újra. Szeretem őt, vele terveztem a jövőt, de most minden megrendült bennem. Nem szeretném távolról megbeszélni ezt, jobb lenne szemtől-szemben.nov. 4. 18:31
11/13 anonim válasza:
"Tisztességtelen módon megtudtam, hogy a párom éppen félrelépést tervez."
Mivel ezzel kezdted, erős kamuszagot érzek...
Az ember első felindultságában biztos nem azon agyalna, hogy milyen módon szerzett infót.
12/13 anonim válasza:
Én csekkolnám mikor randiznak és odamennék és nyugodtan közölném, hogy sok boldogságot kívánok nekik, hátha még haverok is lesztek a csajjal.
13/13 anonim válasza:
Szó nélkül kidobnám, de a csajt is felvilágosítanám, hogy milyen emberért van annyira oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!