Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megpróbálnád megakadályozni a megcsalást, ha tudomásod lenne, hogy "készülődik"?
Hát nekem eddig nem ilyenek voltak. Hanem amikor a párom olyan nők utan fut olyanokkal akarnak csalni vagy akár olyanokra lecserélni akik röhögve dobják és csak szórakoztak vele.
pl amikor "bnőm" nyomul a páromra de csak egoboostbol(stoval valojában nem kell neki), de a pasik javarésze beveszi aztán ráállnak a bnőmre(amugy nem is egy ilyen "bnőm" volt), es aztán a csajok röhögve offolják persze.
Egy rakat kapcsolatomba már igy "beleköptek" a csajok, oke hogy nem tartok már cekuk kapxsolatot de ijeszto hogy kv 10 bol 9 pasi ekkora barom. (2 barátom volt csak aki odaállt elém es kozolte velem hogy a bnőm rányomult es mekkora gáz a nő. A többi meg nem hanem át is pártolt.)
Eleinte gondoltam ezek a csajok pont jók lesznek a pasikat tesztelni, csak belefaradtam a csalódásokba.
Aztan olyan is volt hogy a haveri korbe mint ismerőst egy ex c.pr.stit hozott az egyik srác.
Senki, ismétlem senki nem foglalkozott vele, csak haverként, csak egyedul az én párom ájult el tőle, ment utána hívta bulizni..
Hát azonnal kidobtam a barátom.
Ez még hagyján is, mert még a c.gócsaj is hátat forditott neki.
Dehogy próbálnám megakadályozni.
Én abban a percben szó nélkül megszakítottam volna a kapcsolatot, mikor megtalálom az üzeneteket.
Nem. A szándék ott van, hogy megcsalna.
Inkább repülne.
N 32
A rohadt életbe már, dehogy akarjuk megakadályozni!
Te mégis mi a fenét gondolsz?? Majd neked folyamatosan játszanod kell az ügyeletes őrszem pozíciót, hogy te tartsd távol a saját pasidat idegen nőktől, ez lesz a megoldás?? Ezt ugye te sem gondolod komolyan?! Nem szeret téged, mást akar dugni. Legyen már önbecsülésed ember!
Instant kuka! És még a csajnak is megírnám, hogy a pasi kapcsolatban volt eddig drága és nekem is ugyan ezeket írta... ilyen féreg kell neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!