Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megpróbálnád megakadályozni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megpróbálnád megakadályozni a megcsalást, ha tudomásod lenne, hogy "készülődik"?

Figyelt kérdés
Tisztességtelen módon megtudtam, hogy a párom éppen félrelépést tervez. Nemrégiben egy régebbi hölgyismerőse segítséget kért tőle, ő pedig készségesen segített is neki. Ezt elmondta nekem is. Viszont elkezdett velem kissé távolságtartó lenni, úgy éreztem, terel, hárít, távolodik. Mivel nem élünk még együtt, csak a hétvégéinket, szabadságainkat töltjük egymással, nincs lehetőségem jobban rálátni arra, hogy mikor mond nekem igazat. Mindenesetre kérdőre vontam telefonon is és személyesen is, hogy mire véljem ezt a megváltozott viselkedést irányomban. Mondtam neki, hogy ha úgy érzi, megváltoztak az érzései, akkor mondja meg, mert úgy nem működik a kapcsolatunk, ha csak én akarom. Ő fáradt, sok a munkája, emiatt feszült és ingerült. Csak ennyi a magyarázat, illetve én vagyok hülye és nem jól érzékelem. Ő szeret engem és mindig vár.... tudom, hogy ez sokaknak kiveri a biztosítékot, de belenéztem az üzeneteibe. A hölgynek elkezdett erősen udvarolni, úgy, ahogy annak idején nekem is. Úgy tűnik, fogalma sincs a nőnek arról, hogy kapcsolata van (még). Tervezgetik a találkozást is és mivel ők ugyanabban a városban laknak, simán tudnak hétköznap is találkozni. Döbbenetes volt olvasni az egészet, többször felismertem, hogy ugyanazokat írja neki, mint annak idején nekem. Viszont elég hamar intim dolgok is előjöttek. A nő most nagyon boldog, fel van dobva, én pedig meg vagyok semmisülve. Nem tudom, mit tegyek. Elvileg hétvégén találkozunk újra. Szeretem őt, vele terveztem a jövőt, de most minden megrendült bennem. Nem szeretném távolról megbeszélni ezt, jobb lenne szemtől-szemben.

tegnap 18:31
 1/8 anonim ***** válasza:
77%

Hát nekem eddig nem ilyenek voltak. Hanem amikor a párom olyan nők utan fut olyanokkal akarnak csalni vagy akár olyanokra lecserélni akik röhögve dobják és csak szórakoztak vele.

pl amikor "bnőm" nyomul a páromra de csak egoboostbol(stoval valojában nem kell neki), de a pasik javarésze beveszi aztán ráállnak a bnőmre(amugy nem is egy ilyen "bnőm" volt), es aztán a csajok röhögve offolják persze.

Egy rakat kapcsolatomba már igy "beleköptek" a csajok, oke hogy nem tartok már cekuk kapxsolatot de ijeszto hogy kv 10 bol 9 pasi ekkora barom. (2 barátom volt csak aki odaállt elém es kozolte velem hogy a bnőm rányomult es mekkora gáz a nő. A többi meg nem hanem át is pártolt.)

Eleinte gondoltam ezek a csajok pont jók lesznek a pasikat tesztelni, csak belefaradtam a csalódásokba.

Aztan olyan is volt hogy a haveri korbe mint ismerőst egy ex c.pr.stit hozott az egyik srác.

Senki, ismétlem senki nem foglalkozott vele, csak haverként, csak egyedul az én párom ájult el tőle, ment utána hívta bulizni..

Hát azonnal kidobtam a barátom.

Ez még hagyján is, mert még a c.gócsaj is hátat forditott neki.

tegnap 18:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
De amugy en nem akartam megakadályozni semmit amikor a pasik másokra hajtanak en egybol "leveszem a kezem roluk", hogy húzzon is akkor. Es mar keresem is ki lesz az uj barátom..
tegnap 18:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy próbálnám megakadályozni.

Én abban a percben szó nélkül megszakítottam volna a kapcsolatot, mikor megtalálom az üzeneteket.

tegnap 18:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem fárasztanám már magam miatta.A bizonyíték megvan a jelleméről, a hiteltelen magyarázkodásával meg szórakoztasson mást.Ez pont olyan eset,amikor a szerelem nem ér meg ennyit.De te tudod.Ha neked az kell, hogy a szemedbe hazudjon, a lelked rajta.De nem lesz könnyebb, csak jobban fog fájni.A bizalmat már elvesztette.
tegnap 19:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nos kérdező, ennyit egyetlen hím sem ér.
tegnap 19:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem. A szándék ott van, hogy megcsalna.

Inkább repülne.

N 32

tegnap 19:16
 7/8 anonim ***** válasza:
88%

A rohadt életbe már, dehogy akarjuk megakadályozni!

Te mégis mi a fenét gondolsz?? Majd neked folyamatosan játszanod kell az ügyeletes őrszem pozíciót, hogy te tartsd távol a saját pasidat idegen nőktől, ez lesz a megoldás?? Ezt ugye te sem gondolod komolyan?! Nem szeret téged, mást akar dugni. Legyen már önbecsülésed ember!

Instant kuka! És még a csajnak is megírnám, hogy a pasi kapcsolatban volt eddig drága és nekem is ugyan ezeket írta... ilyen féreg kell neked?

tegnap 19:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Fu de gáz...ez úgy ahogy van.
tegnap 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!