Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők! Nem féltek, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Nem féltek, hogy a férjetek (aki forgalmi oktató) összeszűri a levet 18 éves csajokkal?

Figyelt kérdés
Hogy álltok ehhez?

tegnapelőtt 14:18
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
69%
Sok volt a p*rnhub
tegnapelőtt 14:36
 2/25 anonim ***** válasza:
93%

20 éves lány voltam, amikor vezetni tanultam. A 40-es családapa, pocakos, torzonborz oktató nagyon durván nyomult. Alig győztem hárítani, lett is nagy összeveszés, mert egy idő után borzasztó bunkó lett, sírva szálltam ki a kocsiból.

Szóval nem feltétlen hülyeség a kérdés.

tegnapelőtt 14:39
 3/25 anonim ***** válasza:
89%
Nem forgalmi oktató a párom. :D
tegnapelőtt 14:41
 4/25 anonim ***** válasza:
51%
Nem félünk, nem félünk!!!
tegnapelőtt 15:00
 5/25 anonim ***** válasza:
88%
Szűrje... Aki menni akar, meg hülye, az menjen. Csak meg ne lepődjön, hogy az a 18 éves csitri nem fog rá főzni, mosni, takarítani.
tegnapelőtt 15:05
 6/25 anonim ***** válasza:
70%

Inkább a vizsgabiztosok feleségének kellene szerintem :D

A vizsgázó csaj meg meséli a barátnőinek: "Hát meghúztak... De legalább átmentem!" :D

tegnapelőtt 15:08
 7/25 anonim ***** válasza:
71%

Nekem nem forgalmi oktató a férjem, de azért megfordul olyan helyeken, ahol sok a szép, fiatal nő (bár az is igaz, hogy nincs olyan munkája, ahol össze van zárva velük olyan kis területeken). De eddig nem olyannak mutatta magát, elmondása szerint sem keres 18 éves kiscsajokat, neki fontos volt, hogy egyetemi végzettségű, tanult nő legyen pl. a párja, és nem is egyéjszakázós típus. És viszonylag jó emberismerőnek tartom magam. Aztán lehet, hogy mégsem vagyok az :D.

Megint más kérdés, hogy vannak férfiak, akiknél még úgy is, hogy szegrőlvégről ismerem őket, úgy gondolom, hogy igen, lenne a feleségnek fémivalója (már ha nem olyan típus, hogy tud róla, csak lesz.ja, mert legalább van pénz stb). Mert a pasas folyamatosan flörtöl mindenkivel, kocsányon lógó szemmel bambul nőket stb... illetve abban az esetben, ha otthon nincs szex, azért a férfiak egy részénél belehajszolja őket a félrekúrásokba (itt nem akarok abba belemenni, kinek a felelőssége főként, hogy nincs otthon szex, mert minden eset kicsit más).

tegnapelőtt 15:12
 8/25 anonim ***** válasza:
54%

Komolyan ekkora egoja van az átlag fasziknak? Azt hiszik, minden fiatal, szexi csajszi csak rájuk vár?

Vagy mi is itt pontosan a kérdés?

Félek-e, hogy megcsal? Akkor mindig félnék, nem csak ha oktat. Vagy attól kell félni, hogy ha össze van zárva valakivel, akkor megtámadja? Nem ez ellen alakult ki a #notallmen, hogy ne nézzünk már minden férfit zaklatónak? Vagy a hatalmi helyzetét használná ki?

Tulajdonképpen most melyik rossz tulajdonságot akarod a férfiakra ráhúzni?

tegnapelőtt 15:17
 9/25 anonim ***** válasza:
82%

Csináltam A, B, C, D jogsit is. 4-ből 2 oktató próbált udvarolgatni.

N 32

tegnapelőtt 15:34
 10/25 anonim ***** válasza:
84%
Nem csak az őszülő kopaszodó pocakos bunkók léteznek. Ha van intelligens, jóvágású fiatal oktató ismerősötök, beszélgessetek el vele, időnként bizony elég nyíltan bepróbálkozik némelyik 18 éves csaj.
tegnapelőtt 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!