Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Már egy hónapja majdnem minden nap beszélnek az exével, és elmondja nekem hogy beszél vele, de azt nem mondja hogy mit. Vagy 2 hete voltunk a férjem exénél azért mentünk le mert le akarták zárni a múltat és csak barátok akarnak lenni. Én hülye kettesbe hagytam őket erre a férjem megcsókolta őt. Ma mondta a férjem hogy megcsókolta az exét. Szerintetek ez megcsalás? Ilyenkor mit tettetek? Adtatok neki még egy esélyt?okt. 29. 22:55
12/12 anonim válasza:
Várj! Kitalálom! Nagyjából 2 hónapja ismerted meg a férjedet,(lehet sokat mondok),szerelem volt első látásra,és azonnal berángattatok az utcáról két tanút,és összeházasodtatok. Ezt abból gondolom,mivel ha évek óta a férjed lenne,akkor tudnád a helyes választ magadtól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!