Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek, mi tévő legyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Már egy hónapja majdnem minden nap beszélnek az exével, és elmondja nekem hogy beszél vele, de azt nem mondja hogy mit. Vagy 2 hete voltunk a férjem exénél azért mentünk le mert le akarták zárni a múltat és csak barátok akarnak lenni. Én hülye kettesbe hagytam őket erre a férjem megcsókolta őt. Ma mondta a férjem hogy megcsókolta az exét. Szerintetek ez megcsalás? Ilyenkor mit tettetek? Adtatok neki még egy esélyt?
okt. 29. 22:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Ez ugye hogy csak ki találtad?
okt. 29. 23:06
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mint macskát 🥲
okt. 29. 23:29
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
És az a durva, hogy nem is igazán benne csalódnék, hanem saját magamban, hogy hogyan lehettem ennyire vak és szar emberismerő, hogy ilyentől elfogadtam a gyűrűt...
okt. 30. 00:07
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Kibacnám...

N 32

okt. 30. 01:32
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan ilyen van? Nekem ez elég kamunak tűnik...

Ha nem az... Hány éve volt ez az exe? Hiszen neked már a férjed, ergo már több éve nem érintkeztek. Akkor minek akartak most hirtelen barátok lenni? Egyértelmű, hogy azért akartak találkozni, hogy összejöjjenek... Hiszen mi másért akartak volna újra találkozni?

Ott vannak még érzelmek, ha nem akarsz másodhegedűs lenni, akkor hagyd őt ott.

Feltéve, ha nem kamu a kérdés.

okt. 30. 01:49
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem kamu kérdés úgy kivágnám mint macskát sz...

Nincs mégegy esély! Csók az nálam már megcsalás.

okt. 30. 07:29
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Mégegy esély, amikor nyíltan minden nap exével találkozik, csókolóznak, elvonulnak? Ne légy naív, maximum 2. lehetsz a kapcsolatban, ezt mérlegeld
okt. 30. 07:35
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

"Vagy 2 hete voltunk a férjem exénél azért mentünk le mert le akarták zárni a múltat és csak barátok akarnak lenni."

🤣🤣🤣🤣

Nincs ebben semmi, mindenki így csinálja.

okt. 30. 07:42
 9/12 anonim ***** válasza:
Napi kamu
okt. 30. 08:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Adna eselyt a hoher.
okt. 30. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!