Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Normális, ha azt mondja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha azt mondja a pasim (47) akinek több komoly kapcsolata volt már, hogy minden nője mellett azt érezte, mikor meglátott egy jó nőt az utcán, ha szóba állna vele az a jó nő, akkor dobná a jelenlegit, mert sokkal jobban tetszik neki?

Figyelt kérdés

1 éve van egy (47 éves) pasim, akinek több komoly kapcsolata volt már.. (Feleség is..)

Mikor megismerkedtünk akkor, folyamat azt hallgattam, hogy soha nem nézett rá egy nőre sem a barátnői mellett, sex mentes kapcsolatokban is teljesen hűséges volt, mégis mindig őt hagyták el, őt verték át..

Mellettem, az elejétől fogva mégis úgy nézi a nőket, mintha ott sem lennék, amit egy ideje szóvá tettem neki, mert (nem zavar, ha a pasim diszkréten megnéz egy-egy csinos nőt, de mikor tiszteletlenül, konkrétan kieső szemekkel bámul nőket és ha úgy alakul még meg is fordul utánuk,) az már nekem nem fér bele.

Ráadásul, mikor nézünk egy filmet és szóba hozza a színésznőt vagy beszél egy női személyről, pl. kolléganőjéről mindig mondja, hogy milyen helyes..

Facebookon is mindig nagyon szép nőket nézeget..

Vagy, mikor elmentünk nyaralni, egyik este mondta, mennyi jó nő van abban a városkában..

Szerettem volna, ha megérti, hogy nekem rosszul esnek ezek a dolgok és ha legalább előttem ne csinálja vagy mondja mindezt..

Óriási balhé lett az egészből, mert kritikaként fogta fel és azt gondolta hibáztatom.. (Pedig nem erről volt szó)

Nyilván tagadott, teljesen hülyének nézett, sőt azonnal támadásba lendült, hogy biztos benne, ha én odaadnám a telefonomat, akkor hasonló dolgokra derülne fény stb. Stb.

Összetört a reakciója, így inkább nem firtattam tovább a dolgot, változás persze nem történt..

Sajnos, ha próbálom elmondani, ha valami fáj vagy rosszul esik nekem, azonnal támadásnak veszi és azt mondja, hogy ő nem egy szar ember, de közben nem érti, hogy én nem mondom, hogy az, egyszerűen szeretném ha megérteni, mi az ami fáj nekem, de folyton támad és bánt, azért ha fáj nekem valami..

Így már inkább nem mondok semmit egy ideje, hogy ne legyen veszekedés..

Persze, ő a legapróbb fűszálon is fenn tud akadni és szóvá teszi, csak kettőnk közt az a különbség, hogy próbálom megérteni és úgy viselkedni, hogy ne okozzak neki rosszat..

Pár napja azt mondta, hogy minden komoly barátnője mellett azt érezte, hogy mikor meglátott egy jó nőt mondjuk az utcán, hogy simán lecserélné, gondolkodás nélkül, mert sokkal jobb nő, mint az aktuális..

(De, ezeknél a nőknél, persze nem rúghatott labdába, ezért maradhatott az aktuálisnál.)

Egyedül nálam nem érzi ezt, ha meglát egy jó nőt, akkor lecserélne..

Lehidaltam, hisz eddig teljesen mást mondott..

Meg, hát hogy mondhat ilyet alapból..

Ennyire felszínes, érzéketlen, vagy a férfiak alapból így működnek?

Köszi a válaszokat..

39L

okt. 27. 00:31
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Ahogy olvastam,tisztára azt gondoltam,hogy egy 15L írta ki ezt a kérdést,aztán látom,hogy 39Lajos,hát komolyan mondom,hogy mindjárt beszarok.
okt. 27. 00:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

“vagy a férfiak alapból így működnek?“ Nem hiszem hogy mind így működünk. Legalább is én biztos hogy nem.

A tanácsom pedig, hogy legközebb ne csinálj mást, csak érts egyet. Ha mondja hogy de szép ez a nő, csak ismerd el. “Valóban szép ez a nő.” Majd hagyd rá. Ha tovább morfondírozza akkor valami mást akar kihozni a cselekedetéből. Amiről így láthatatlanban fogalmam sincs. Jobb esetben pár ilyen helyeselés után már nem fogja tovább folytatni, mert észreveszi hogy nem talál fogást rajtad vele. Hmm… Lehet hogy tudat alatt lelkileg bántani akar a viselkedésével? Talán valami sértettség van benne? (Talán nem is miattad.) Ez így láthatatlanban nehéz ügy. Remélem valami számodra hasznosat is találtam írni. 31/F

okt. 27. 00:41
 3/8 A kérdező kommentje:

Szia 2-es!

Nagyon koszonom a valaszodat!!

Elgondolkodtato..🙏🏻😌

okt. 27. 01:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
3: Örülök ha örülsz. Majd jelezz vissza a későbbiekben hogy vált be, mi változott. Privátban is írhatsz ha szem elől veszíteném a kérdésed. #2
okt. 27. 01:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezért hagyta ott mindegyik nője, mert így viselkedett velük is.
okt. 27. 03:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nem tudom de én nem így működöm. Ha szeretem a társam, akkor számomra ő betölti a női szerepet, és ennyi. Nem azt mondom, hogy nem veszek észre senkit, csak hogy nem érdekel az egész téma, mert a páromat szeretem, vele vagyunk egy pár, és kész. Nem tudom minek is nézegetnék másokat. Meg rengeteg hobbi, meg más dolgok jobban lekötnek, valahogy ez a nézegetés nekem sekélyes dolog. A társ is számomra nemcsak külső, hanem személyiségben is igénylem hogy hasonlóak legyünk. Valaki hiába szép, ha egyszerűen nem jöttök ki, lelkileg mások vagytok, nem egy a célotok... sok értelme nem lenne, hogy csak a teste miatt legyünk egy pár. Ez nekem nagyon kevés.

Igen, minden nőnél lesz jobb, szebb, és ennek sosincs vége. Ezzel az egésszel a párod azt üzeni, hogy neki igazából nem kellene kapcsolat, hanem hogy mindig az új kell, és mindenkit ki akar próbálni. Inkább azon gondolkodnék a helyedben, hogy mit kerestek egymás mellett.

Ez a szép nőkről való beszéd is, meg a facebook/insta likeok is elég prosztó szokás, jópáran csinálják, de sok értelme nincs, azt árulják el vele, hogy egy nő kb ennyit jelent: egy test, és nem több, mindig jöhet a következő.

F

okt. 27. 07:56
 7/8 anonim ***** válasza:

És meddig tervezed még elviselni ezt az embert? Meg kell húznod a határaidat!

Nehogy már ő mondja meg hogy te mit érezhetsz. Teljesen normális hogy vannak Érzéseid, vagy hogy vannak olyan dolgok amit nem akarsz.

" próbálom megérteni és úgy viselkedni, hogy ne okozzak neki rosszat.."--> Az a baj,hogy ő meg leszar, így lényegében saját magadat rombolod ebben a kapcsolatban.

okt. 27. 08:00
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb pasi így gondolkodik. Szerinted miért olyan gyakori a megcsalás?
okt. 27. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!