Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvileg megcsaltam a páromat, de egyáltalán nem emlékszem rá?
Egyrészt mindenki mást állít mint a kiscsaj, sokak állítása vs 1 állítás.
Másrészt. Biológiailag képtelenség, hogy ilyen állapotban olyan merevedésed legyen, amivel lehessen bármit is művelni.
Hát de ha a csaj elment egy irányba, ti meg a haverral a másikba, akkor mi a kérdés? Amúgy meg könnyen kiderítheted.
Kérdezd meg a csajt, hogy hogy néz ki a szobád, a lakás stb.
Ha ott járt, tudni fogja, de van egy olyan sejtésem, hogy fogalma sem lesz.
Van erről egy saját sztorim.is.
Van egy nő, aki váltig állította, hogy lefeküdt a párommal régebben (mikor mi mondjuk nem is voltunk még együtt, szóval nem is számítana a dolog, ezzel csak azt akarta elérni, hogy bebizonyítsa, ismeri a páromat és elhiggyem neki a kamu sztorijait).
Viszont a párom "intim testrészén" van egy elég feltűnő anyajegy. Én kértem a kis pitsát, hogy írja már le a szerszámot. Persze fogalma sem volt...Ekkor szembesítettem a dologgal, egyből le is kopott 😂.
6
Ha olyan helyen és körülmények között történik a dolog, egyáltalán nem biztos, hogy ilyesmit bárki is észrevesz
#7 A csaj által leírt körülményeket figyelembe véve (orális kényeztetés) lehetetlen, hogy ne vette volna észre azt az anyajegyet, mert baromi feltűnő.
Amúgy utólag beismerte, hogy semmi nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!