Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 év rengeteg szenvedés után mivel érdemeltem ezt ki?
Rengetegszer megcsalt belém tiport, és a sok hibája ellenére én vele maradtam az elejétől kezdve... Minden hibája után még én voltam az aki tett a kapcsolatunkért, romantika meglepetések stb mindent.. soha senki nem szerette úgy mint én és soha neki nem ragaszkodott ennyire hozzá mint én, tulon túl is kapott mikor nem érdemelte meg akkor is, szakitasok után mindig én tepertem és akartam hogy újra együtt.
Majd most... Ez volt a legusztustalanabb mind közül.. 6 hónapja kavart más nővel a kacsolatunk alatt ( egy hete szakítottunk )
3 hónapos terhes most a csaj.
És így nézett a szemembe 6 hónapon keresztül, így csokolt meg így szexelt velem 1 hónapba 1x, így feküdt be mellém az ágyba, így csináltunk mindent közösen, mintha semmi rosszat nem tett volna, és engem okolt mindenért miközben most kiderült megint csak hogy ő volt a hibás mindenert. Végig hazudott belém tiport és minden létező hibát is elkövetett amit csak tudott.. de ez volt a hab a tortán..
És akkor az hagyján egy kis kutyával nem bírt el, majd egy kisgyerekkel egy alig ismert csajjal ... És olyanokat mondott nekem hogy ő beleszeretett és vele akarja le élni az egész életét, mintha soha nem is lettünk volna együtt és nem lett volna ez az 5 év, úgy viselkedett és beszélt velem. Többszörösen meg kérdeztem tőle mindig megcsal-e van e valakije , és mindig azt mondta ő teljesen tiszta nincs miért legyen lelkiismeret furdalása, hogy tudott így a szemembe nézni és úgy tenni mintha nem csinált volna semmit? 30 éves létére folyton a felnőtt viselkedésről papolt nekem és hogy ő család apa akar lenni xanax alkoholista drogg függőként. Hűtlen hazugszarként. Így felnőtt úgy felnőtt, egy felnőtt férfi nem viselkedik így azzal aki mindenét oda adta neki még akkor is mikor nem érdemelte meg, az összes szeretetem mindent.. folyton kitartottam mellette tűzön vízen át, és nem értékelte. Ezt kaptam.. hogy képes valaki ilyenre????
Emlékszem a kapcsolatunk legelején engem is teherbe rakott azt eltakarta vetetni ami úgy is történt. Ez a csaj akivel össze jött mérföldkővekkel jobban nézek ki, az a lány csúnya vékony mint egy pálcika semmi alakja, és ezt ő is mondta nekem mikor kiderült hogy vele kavar ( akkor még a részleteket nem tudtam ennyire ) és hogy azért is vonzotta annyira mert hogy neki van saját autoja saját lakása magánvállalkozása. És nekem ez mind nincs. Én amit adtam neki az az őszinte önzetlen tiszta szívű szeretet, soha nem csaltam meg, nekem soha nem kellett más, csak ő. És plusz infó hogy jöttek egészségügyi bajaim is, ennek tudatában is képes volt ezt tenni velem, ha szeretek valakit ilyenre nem vagyok képes.. még a legnagyobb ellenségemmel sem..
Miért pont én érdemeltem ezt? Mivel érdemeltem ezt ki?
Hogy tudott így velem lenni és mindent csinálni mintha nem lenne senki más csak mi ketten?
Bánni fogja ezt hogy így döntött? Vissza fogja sírni magát? Azt akarom hogy 100x fájdalmasabban kapja vissza mind azt amit nekem okozott mihamarabb, hogy szenvedjen és fájjon neki hogy mit dobott el és legyen neki szar.. kapjon vissza minden rosszat az élettől..
25 éves nő vagyok.
Köszönöm előre is a válaszokat...
Most ezt nem hiszed el, de lesz még olyan, amikor örülni fogsz, hogy ettől megszabadultál.
Amikor te már rég mással leszel boldog, akkor fog ő rájönni, hogy rossz cserét csinált és már nem lehet visszacsinálni. Akkor fog szenvedni, mint a kutya, mikor téged már az se érdekel.
"Hogy tudnék ezek után mással boldog lenni, bizalmam annyira elveszett ezek után legyen bárkiről is szó."
Ezek alapján te sem vagy semmivel különb nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!