Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaltad már meg valaha a párodat? Ha nem, mennyi lehetőséged adódott volna eddig?
Nem csaltam meg soha, egyik páromat sem.
Pedig lehetőségem bőven volt és van is rá.
Csaltam meg az első páromat,elég toxikus szar kapcsolat volt. Oda-vissza megtörtént a megcsalás.
Nem vagyok rá büszke,de tanultam belőle.
Mióta normális kapcsolatom van,eszembe nem jutna megcsalni a páromat.
Lehetőség lenne,ugyan nem sok,mert kicsi munkahelyen dolgozom,nincsenek közvetlen férfi kollégák,bulizni meg már nem járok.
De ha netes megkeresés,vagy 1-2 közvetett kolléga beszolasai és flört próbálkozásai számítanak,akkor azért lenne lehetőség,igen. De nem élek velük és nem is mozgatnak meg.
Az enyém valószínű kilóg a sorból:
Bulizni mentünk, ahol kiderült megcsalt többször is, utána külön buliztunk tovább és én elvoltam egy sráccal. Hivatalosan másnap szakítottunk, szóval gyakorlatilag megcsaltam. :D Ezen kívül nem, hogy mennyi lehetőségem adódott volna nem tudom, egy amiről biztosan tudok a kapcsolatom elején volt, egy srác el akart hívni randizni, de megmondtam, hogy épp várok valakit (a páromat), úgyhogy nem találkoztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!