Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csaltad már meg valaha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csaltad már meg valaha a párodat? Ha nem, mennyi lehetőséged adódott volna eddig?

Figyelt kérdés
okt. 10. 08:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyiket csak mert nőzött hanyagolt, igy pasiztam, kerestem mást, de csak szintén lúzer akadt, aki csak szexre szeretetre ölelésekre vigaszra jo, másra nem mivel neki is tobb nője van.

Ezt leszamitva a tobbit nem csaltam.

Olyan egyse akadt amugyse akivel egyáltalán lefeküdnék. Ez baromi ritka akivel nekem van kémia.

okt. 10. 09:02
 2/14 anonim ***** válasza:
*Sőt még szakitások után se vagyok más pasikkal nemhogy kaocsolatban.
okt. 10. 09:03
 3/14 anonim ***** válasza:
26%
Nem. Kb. Minden nap
okt. 10. 09:11
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
En válogatok nagyon. Igy nincs.
okt. 10. 09:12
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem csaltam meg még soha senkit. Ha teljesen őszinte akarok lenni, amennyiben egy nő nem kifejezetten kövér és nem bányarém, akkor néha utcai leszólítás is akad, de ha el is jár bulizni, akkor garantált a jelentkező. Ha akartam volna, volt olyan buli, ahol 15 pasival is összefekhettem volna, mert annyian jöttek oda smúzolni. Csak én meg nem vagyok az a típus.
okt. 10. 09:31
 6/14 anonim ***** válasza:
82%

Még a kapcsolat elején csaltam meg, amikor nem tudtam, hogy mi lesz ebből.

Azóta nem csaltam meg, 6 éve.

Lehetőség évente többször is adódik, de eddig sikerült ellenállni a férfiaknak. Bár egyre, ha őszinte akarok lenni, nagyon is vágyok.

okt. 10. 09:35
 7/14 anonim ***** válasza:
72%

Régebben igen. Fiatalon több lehetőségem is volt, meg lehetett kalandozni, ismerkedni könnyebben.

Családosként már nem, és nem is lenne rá kapacitás szeretői kapcsolatot fenntartani a gyerekek mellett, ha a párkapcsolat nem lenne jó. Szerintem ilyenkor szoktak az alkalmik előfordulni inkább.

okt. 10. 10:12
 8/14 anonim ***** válasza:
78%

#6 érzelmi megcsalás is létezik, az pedig pont az, amit te csinálsz.

Ha már másra vágysz, mást szeretsz, akkor inkabb szakíts, ne hülyítsétek tovább egymást.

okt. 10. 10:19
 9/14 anonim ***** válasza:
65%
Mivel interneten nem vagyok aktív, így ott hébe hóba lenne jelentkező. Ha pedig nagy ritkán elmegyek bulizni ott mindig akadna 2-3 srác jelentkező. De nem csalnám meg a párom
okt. 10. 10:36
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Senkit sem csaltam meg, soha. A férjemmel 11 éve vagyunk együtt, végig hűséges voltam hozzá, és ha nem változik a személyiségem drasztikusan 180 fokot, akkor bizony nem is fogom.

Lett volna lehetőségem, ahogy itt írják is, akármikor ha elmegyek szórakozóhelyre, egyből 10-15 sráccal simán összefeküdhetnék, ha akarnék. Nyilván párkapcsolat, szeretői viszony ennyiből nem lesz. Az munkahelyen alakulhatna, ahol szintén úgy érzem, lenne rá lehetőségem, ha hagynám, de nem hagyom, így nem alakul ki semmi, egyik oldalról sem :D

okt. 10. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!