Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez most mi, meg hogy kéne kezelnem?
December 22-én hazautazom anyámékhoz, és január elsején jövök haza. A férjem nem tud jönni, mert nem kapott szabit.
Ma telefonáltam egy barátnőmmel, és mondta, hogy XY-től hallott valami hülyeséget, de inkább szól róla, hogy egy nő akit ismerek, annak az a terve, hogy szilveszterkor éjfélkor megcsókolja a férjemet. Mondom mi ez a hülyeség, a barátnőm is mondta, hogy szerinte is ez valami gyerekes hülyeség, de inkább szólt, ne az legyen, hogy cinkos volt valamiben mert nem szól.
Mondtam este a férjemnek, hogy mit hallottam, hogy a nő, akit mindketten ismerünk, elvileg meg akarja őt csókolni éjfélkor. Erre mondja a férjem, hogy ja tényleg, nem is mondta, de le lett beszélve egy nagy házibuli szilveszterre ehhez a nőhöz...
,,nem pajtik vagyunk,nálunk csak válás van "
Tehát neked attól komoly egy kapcsolat csak,ha erről papír is van? Aztán de sokra mész azzal a papírral,ha most meg attól tartasz,hogy megcsal. Nem szeretem az ilyen stílust,ne haragudj. Mindegy,a lényegen nem változtat. Leírtuk,hogy szerintünk kavar a nővel, de akkor dugd homokba a fejed és izgulni szilveszterkor,meg addig is,hogy vajon megcsal-e ,vagy sem.
Még a gyomrom is felfordult. Az exférjem anno lehozott minket két napra anyámhoz, mert már mondogattam, hogy régen voltunk. Ő meg dolgozott. Dolgozott, meg hát ment egy másik nőhöz....
Érdemes beszélned vele róla, mert ez az "elfelejtettem szólni a buliról" egy nagy kamunak tűnik. Nem is akart szólni. Neki kapóra jött, hogy nem leszel otthon.
Gondoltam, hogy külföldön vagytok. Ettő függetlenül nem utaznék haza egyedül Karácsonykor, pláne ennyi időre.
Az viszont igaz, hogy nálam ez a buliügy és folyományai akkora fokú csalódást és bizalmatlanságot eredményezne, hogy nem tudom, hogyan tudnám tovább folytatni. Ha házasság, ha nem.
Még ha külföldön is éltek, de hàzasok vagytok, tehát egy csalàd. Egyedül hagyni a férjedet karàcsonykor baromira nem szép dolog. A szüleid már csak a tágabb családod, a szűk a férjed... (Egyébként 24-én este mi se megyünk a nagyszülőkhöz, maradunk itthon együtt, csak utána) Te miért nem mész inkább csak a két ünnep között?
Amúgy igen, gyanús, hogy meg se próbálja elterelni, vagy megnyugtatni, hogy nem érdekli a nő, hanem bevallja, hogy ja, tényleg lesz házibuli. Ahol a nő nyilván helyzeti előnyben lesz veled szemben aki nem lesz ott...
De hogy valójában mi fog történni, azt nem tudjuk, viszont a férjed válasza se túl megnyugtató...
Van gyereketek, kedves kérdező?
Az nem opció, hogy már szilveszterre visszatérsz és együtt buliztok?
Ez még olyan távoli így október 9-én, hogy tényleg ki kellett írni róla egy kérdést a gyakorira? 🤣
Kérdezőről eszembe jutott egy vicc...
Melyek a világ legtanácstalanabb rovarjai?
A mitévő legyek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!