Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez most mi, meg hogy kéne kezelnem?
December 22-én hazautazom anyámékhoz, és január elsején jövök haza. A férjem nem tud jönni, mert nem kapott szabit.
Ma telefonáltam egy barátnőmmel, és mondta, hogy XY-től hallott valami hülyeséget, de inkább szól róla, hogy egy nő akit ismerek, annak az a terve, hogy szilveszterkor éjfélkor megcsókolja a férjemet. Mondom mi ez a hülyeség, a barátnőm is mondta, hogy szerinte is ez valami gyerekes hülyeség, de inkább szólt, ne az legyen, hogy cinkos volt valamiben mert nem szól.
Mondtam este a férjemnek, hogy mit hallottam, hogy a nő, akit mindketten ismerünk, elvileg meg akarja őt csókolni éjfélkor. Erre mondja a férjem, hogy ja tényleg, nem is mondta, de le lett beszélve egy nagy házibuli szilveszterre ehhez a nőhöz...
Ennél többet nem tudsz csinálni. Talán reménykedni.
A szituáció viszont eléggé filmbeillő. Biztos, hogy nem kamu? 🤔
Én turizmusban dolgozom és az ünnepek alatt sem áll meg a munka csak azért,mert karácsony,vagy szilveszter van. Próbáljuk felosztani egymás között igazságosan,valaki ezt viszi,valaki azt,de hogy én Dec 24-jan 2-ig ne dolgozzak, egyszerűen kb esélytelen lenne.
Visszatérve a kérdező férjére: én aggódnék,lehet a nő részéről egyoldalú a dolog és csak kinézte magának a férjed. De simán lehet,hogy van közöttük valami,ha más nem,flörtölgetnek.
Sosem tennék ilyen kijelentést férjes,vagy foglalt emberre,na de ha mégis,akkor sem égetném magam,ha tudom,hogy esélyem sincs.
Szóval szerintem a férjed a tilosban mászkál sajnos, pláne,hogy a bulit is "elfelejtette" mondani neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!