Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez most mi, meg hogy kéne kezelnem?
December 22-én hazautazom anyámékhoz, és január elsején jövök haza. A férjem nem tud jönni, mert nem kapott szabit.
Ma telefonáltam egy barátnőmmel, és mondta, hogy XY-től hallott valami hülyeséget, de inkább szól róla, hogy egy nő akit ismerek, annak az a terve, hogy szilveszterkor éjfélkor megcsókolja a férjemet. Mondom mi ez a hülyeség, a barátnőm is mondta, hogy szerinte is ez valami gyerekes hülyeség, de inkább szólt, ne az legyen, hogy cinkos volt valamiben mert nem szól.
Mondtam este a férjemnek, hogy mit hallottam, hogy a nő, akit mindketten ismerünk, elvileg meg akarja őt csókolni éjfélkor. Erre mondja a férjem, hogy ja tényleg, nem is mondta, de le lett beszélve egy nagy házibuli szilveszterre ehhez a nőhöz...
8-as nálam nem lehet szakítani, nem pajtik vagyunk
nálunk csak válás van
"tényleg, nem is mondta, de le lett beszélve egy nagy házibuli szilveszterre ehhez a nőhöz..."
Na ennyit a házibulitervekrol is, megtudta az asszony. Ezek utan biztos nem mehet csóri😂
Hát érdekes, hogy csak akkor jutott eszébe a buli, amikor említetted...
Lehet valami alakul köztük.
17 az csak a buli miatt is lehetett hogy titkolja.
Nem akarhatta csam ezt se mondani hogy amig anyádnál vagy en hazibuliban leszek..
Ez fuggetlen a 3.tol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!