Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagyon jó szex után miért lesz távolság tartó a szerető ?
Figyelt kérdés
okt. 4. 22:22
11/15 anonim válasza:
Bűntudata van. De nyugi, majd elmúlik.
Ha megint beléd ürítene, majd keres, nefé...
12/15 anonim válasza:
A szerető lesz távolságtartó, nem az a fél akinek családja van és félrelép. Legalábbis én így értelmezem.
Egyébként szerintem se volt annyira jó neki, esetleg megbánta. Érzései lettek és nem tudja, hogy kezelje őket. Lett más neki kilátásban. Vagy lehet csak erre kellettél neki, többet nem akar semmit.
13/15 anonim válasza:
Csak meg akart dugni. Gondolom fiatal nő vagy.
14/15 anonim válasza:
Női lélek szakértő nem válaszolta meg??😄
15/15 anonim válasza:
Minden lány akit kielégítettem és eltűnt, az neurotipikus. Egyedül az autista és más fogyatékkal élő lányok becsültek meg engem.
Hiányzik a szexkapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!