Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baràtnőm tanàcstalan. A férje telefonjàba talàlt több üzenetet,és telszàmot ahol kurvàknak írt és talàlkozót beszéltek meg. Nem tudni hogy megtörtént e a talàlkozó. Szerintetek vàljon el tőle,vagy adjon még neki esélyt?
Szerintem ez tőle függ, meg a helyzetétől.
Pl ha van gyerekük, nem dolgozik, és a pasi házában lakik, nincs hova mennie, nem tudja eltartani magát és a gyereket akkor nyilván tűrjön..amíg kialakít egy menekülési opciót.
Ha le tud lépni, nem függ a pasitól akkor értelmesebb döntés lenne mennie.
Std szűrésre se ártana elmennie.
Az én rosszlányozós exem tripperes és aidses lett. Szerencse hogy én nem lettem beteg.
Kurvázott, ha nincs gyerek és tud hova menni, meneküljön.
Egyik ismerösöm is így járt, a pasija lebukott kurvát hivott, és arra fogta a pali hogy csak viccből hivta, nem talált több bizonyitékot így megbocsátott, 2 év múlva viszont ténylegesen lebukott a pasi.....
Tök mind1, hogy megtörtént-e, a szándéka megvolt/megvan rá, tehát ebből a kapcsolatból menekülni kell!!
És tényleg menj orvoshoz, szűrésekre!!
Ha megbeszélték, nyilván meg is történt.
Ettől függetlenül nem értem, miért a barátnőjétől kér tanácsot, az meg miért a gyakorira ír ki kérdést.
Az egyetlen helyes reagálás: leülni az érintett férfival beszélni. Ennek következménye lehet az, hogy szakítanak (sőt ez a legvalószínűbb), de ehhez se barátnő tanácsa, se gyakoris közvéleménykutatás nem kell.
Mondjuk nekem bőven elég a szándék, nem érdekel, konkrétan elment-e oda. Válás. Meg szűrővizsgálat.
De amúgy mennyire kell naivnak lenni ahhoz, hogy ebből ne tudja 100%-ra, hogy tali (és szex) is volt?
Mennyire életszerű, hogy rájuk ír, többre is, de nem megy el? Mert nincs folytatása a beszélgetésnek? Mit vár, hogy utána megírja nekik, hogy jó volt a fizetett szex?
Vagy esetleg tán abban reménykedik a feleség, hogy sakkozni ment a prostikhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!