Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel lehet erre valahogy kicsit készülni? lelkileg! vagy csak hagyjam hogy a dolgok történjenek maguktól?
Figyelt kérdés
sziasztok! ezt leginkább cuckold kapcsolatban élőktől vagy tapasztalattal rendelkezőktől kérdezem de persze bárki válaszolhat! úgy néz ki hogy holnap este nálunk is meg fog történni ez a dolog. barátnőm már régóta ismerkedik egy férfivel kicsit idősebb a férfi nálunk! de amúgy nagyon normális mindkettőnkkel, volt már többször is nálunk beszélgetünk elég sok mindenről barátnőmet masszírozta már meg az egész testén ott voltam barátnőm mellet és nagyon izgató és fura is volt de jó volt, csókolóztak is már barátnőmmel! de még úgy más nem történt eddig! viszont holnap este úgy van tervezve hogy szeretkezni fognak a férfivel, barátnőm is izgatott és én is! én nagyon szeretném barátnőmet simogatni csókolgatni legalább néha a hogy szeretkezik majd a férfivel és ez lehet hogy gáz de szívesen nyalnám is barátnőm pu.nciját csik.lóját a nyelvemmel miközben majd a férfi mozog majd benne! szeretném de persze nem tudom hogy ez majd össze jön e, be vallom így hogy tudom hogy ez ténylegesen megtörténik szeretkezni fognak barátnőmmel! izgató is a tudtad de valahol kicsit félek is! fel lehet erre valahogy kicsit készülni? lelkileg! vagy csak hagyjam hogy a dolgok történjenek maguktól?szept. 17. 20:16
21/23 Feri60 válasza:
Csodálatos, remek élményetek volt! Nagyszerű barátnőd van, gratulálok hozzá! Úgy látom teljesen elfogadtad hogy felszarvazott és Te ezt láttad, élvezted, ez egy igazi cuckold kapcsolat!
22/23 A kérdező kommentje:
igen az első alkalom csodás volt! csak remélem hosszú távon is ilyen jó marad a kapcsolatunk barátnőmmel és ha ez a dolog többször is megismétlődik vagy esetleg rendszeres lesz és úgymond én másodlagos ember leszek barátnőmnél mint férfi! a kapcsolatunkban a szeretet bizalom és kötődés remélem akkor is meg marad
szept. 21. 10:04
23/23 anonim válasza:
Nem tudom , hogy mostanában ezt a sok cuckold témát 1-2 felhasználó írja ki, vagy ennyire gyakori lett, de annyira érdekelne ezen pasik lélektana. Milyen volt a gyermekkoruk, mi miatt jó nekik hogy csak másodikak, miért alakult ki hogy arra elvezkednek hogy alázzák őket, stb.. 40 50+os kapcsolatban talán megértem ahol a pasinak merevedési problémai vannak és légyen az asszony dugva tartva, plusz a vagyon stb..
De a huszonéves fiatal fiúkat nem értem mi vezeti ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!