Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel lehet erre valahogy kicsit készülni? lelkileg! vagy csak hagyjam hogy a dolgok történjenek maguktól?
Sziasztok.
Tudom, nem túl hihető itt gyk-n, de én normálisnak, figyelmesnek tartom magam.
Ha van kedvetek beszélgetni, nyugodtan keressetek privátban😊
Nekem az jön le higy ezt te nem akarod. Csak a bnod kefélni akar egy tapasztalt férfival, de legálisan.. Te meg azért mész bele mert ő szeretné és trendi dolognak hiszed.
Haver, kemény menet lesz ez neked lelkileg.
Sztem te nem cuckoldot akarsz csak sima hármas felállást 1L2F.. mielőtt belekezdtek beszéljetek meg hogy ki mit akar, kinek mi fér bele.
De neked nem sokáig lesz már ő a barátnőd ígyse úgyse
Beszéld meg vele, hogy mit szeretnél csinálni, miközben a másikféfi magáévá teszi a barátnődet! Lehet, hogy ő csak azt szeretné, ha ezt végignéznéd. Ha ő is szeretné, hogy közben kényeztesd, akkor ez a része rendben lesz.
Úgy látom, arra már felkészültél, hogy meg fog történni. Miközben erre nem lehet felkészülni. Az utolsó pillanatban azt fogod gondolni, hogy inkább ne történjen meg. De mivel úgy tűnik, hogy ezt a barátnőd akarja, ezért már semmit nem tehetsz. Ha tiltakoznál, akkor majd a hátad mögött fog megtörténni.
Amire szintén nehéz felkészülni, hogy ha a barátnődnek bejöna dolog, akkor mostantól ez lesz a természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!