Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Éreztél már olyat, hogy ott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztél már olyat, hogy ott áll veled szemben akire annyira vágysz de még csak hozzá sem szólhatsz?

Figyelt kérdés

Annyira borzasztó...

Beszélgetne de neked nem szabad...annyira fájdalmas...

szept. 12. 14:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
72%

Pár év alatt ki tudod heverni!

Beszélgetni egyébként lehet, teljesen normális emberi viselkedés. Már kérdés, hogy rohadtul fáj. Előtte, utána, közben is.

szept. 12. 17:37
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
#10 Melyikőtök házas? Nemetek? A 7-es válaszod nem értem, mit bánhatnék meg?
szept. 12. 17:42
 13/21 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem a beszélgetés még nem megcsalás. Vagy neked meg van tiltva hogy hozzászolj másokhoz?
szept. 12. 17:57
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kérdezőt az bánthatja, hogy saját magában csalódott, hogy szerelmes lett, pedig van párja. Nyilván beszélgetne, ha nem lenne szerelmes.

Persze nem megcsalás a beszélgetés! Csak tudja magáról hogy mennyire vágyakozik, és lelkiismeretfurdalása van.

szept. 12. 18:10
 15/21 anonim ***** válasza:

12

Mondjuk azt, hogy beleragadt egy rossz házasságban, ehelyett hogy elvált volna és a szerelmével lenne.

Ha pedig minden jó így, ahogy van, akkor meg nem helyes más után ácsingózni.

szept. 12. 18:48
 16/21 anonim ***** válasza:

#15 Értem. Legalább bátorítottad, hogy van nálad esélye, vagy általánosságban beszélsz?

Mert kimondatlan szerelemnél könnyű okosnak lenni, kimondani meg nagyon nehéz! ;)

szept. 12. 18:58
 17/21 anonim ***** válasza:

16

Ja, most nem hiszem, hogy ez az én sztorim. :) De persze, minden világos volt.

szept. 12. 19:01
 18/21 anonim ***** válasza:
Mi meg nem vállaltuk volna fel egymást. Akkor meg minek?
szept. 12. 19:19
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Én sokmindenkivel így voltam korábban.
szept. 12. 19:37
 20/21 anonim ***** válasza:
Éreztem ilyen,sajnos nagyon rossz. Elváltak már útjaink, valószínűleg nem találkozunk már többé. Néhányszor meg írt nekem olyan mondvacsinált dolgokkal,de nem beszéltünk sokat. Én szívesen beszélgettem volna vele,de nem akartam,hogy nyomulasnak érezze. Nem akarok belerontani más életébe. Így hetek óta csend van,de minden nap várom,hátha ír. Be is lépek az appba,hátha csak nem jelez az üzenet.. nem jó érzés,de hát ez van. Így helyes. Majd elmúlik..
szept. 12. 22:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!