Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztél már olyat, hogy ott áll veled szemben akire annyira vágysz de még csak hozzá sem szólhatsz?
Annyira borzasztó...
Beszélgetne de neked nem szabad...annyira fájdalmas...
Pár év alatt ki tudod heverni!
Beszélgetni egyébként lehet, teljesen normális emberi viselkedés. Már kérdés, hogy rohadtul fáj. Előtte, utána, közben is.
Szerintem a kérdezőt az bánthatja, hogy saját magában csalódott, hogy szerelmes lett, pedig van párja. Nyilván beszélgetne, ha nem lenne szerelmes.
Persze nem megcsalás a beszélgetés! Csak tudja magáról hogy mennyire vágyakozik, és lelkiismeretfurdalása van.
12
Mondjuk azt, hogy beleragadt egy rossz házasságban, ehelyett hogy elvált volna és a szerelmével lenne.
Ha pedig minden jó így, ahogy van, akkor meg nem helyes más után ácsingózni.
#15 Értem. Legalább bátorítottad, hogy van nálad esélye, vagy általánosságban beszélsz?
Mert kimondatlan szerelemnél könnyű okosnak lenni, kimondani meg nagyon nehéz! ;)
16
Ja, most nem hiszem, hogy ez az én sztorim. :) De persze, minden világos volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!