Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért csinálja ezt? Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? Van értelme beszélnem vele?

Figyelt kérdés
Volt egy srác,akivel közel kerültünk egymáshoz,viszony lett belőle,igen szégyellem férjem van,nem vagyok boldog mellette,szóba került már a válás is nem egyszer,de vegülis nem ez a lényeg.Hónapok óta tartott már a dolog,csúnyán el bánt velem,és csúnyán össze vesztünk akkor,megbeszéltük hogy jobb ha vége,azt hittem jó ez a legjobb döntés,le is zártam hisz amúgy is nagyon megbantott,megalázott,de ő még mindig nem hagy békén,volt hogy üzenetben irkált nekem csúnyakát,hogy én milyen szégyen vagyok,bújjak el stb.Egy barátomat már 2x is megállított hogy mi van én velem,meg közbe engem ócsárolt neki hogy én milyen egy büdös k..va vagyok,mindenkinek mondogatja,hogy mi volt közöttünk.Én szeretném ha ezt befejezné,teljesen lejárat mindenki előtt,ok nélkül mert én nem bántottam,itt megy el biciklivel és kiabál be hozzánk,meg a férjemnek.Tudom,hogy hibáztam,igaza van egy k..va vagyok,szégyellem is magam,de nem egyedül csináltam ezt az egészet,ő is bűnös nem csak én.Voltatok már hasonló helyzetben?Lenne e értelme beszélnem vele?Nem tudom talán meg sem hallgatna.
szept. 10. 19:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen... a nárcisztikusokkal és egyéb személyiségzavarosokkal vigyázni kell.
szept. 10. 23:04
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ja,semmiképp se beszélj vele, beteg... csak mégjobban felbátorítanád.
szept. 10. 23:05
 3/3 anonim ***** válasza:

"itt megy el biciklivel és kiabál be hozzánk,meg a férjemnek" 🤣🤣🤣

Te is valami ritka "igényes" nő lehetsz... 🤣

Nem mondták neked, hogy nem a falu bolondjával kellene megduugatnod magad? 🤣

szept. 12. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!