Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megvaltozik a férfi viselkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvaltozik a férfi viselkedése a baratnoje felé ha szeretoje van?

Figyelt kérdés
Szoval akinek van szeretoje az otthon a parjaval elkezd maskepp viselkedni?

szept. 9. 19:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

"Az én párom igen. Ebből (is) tudom, hogy mikor van nője. Ez nem épp megcsalás, inkább nyitott kapcsolat (melyre csak az egyik fél tart igényt, de ő nagyon)."

Mi tart téged abban a kapcsolatban?

okt. 16. 11:16
 12/23 anonim ***** válasza:
Nagyon jót kérdezel, 11-es!
okt. 16. 11:41
 13/23 anonim ***** válasza:
11-es és 12-es: már semmi. Kellett egy kis idő elrendezni a dolgaimat és még egyszer utoljára leülni beszélni. De már új utakon járok.
okt. 16. 11:54
 14/23 anonim ***** válasza:
Szeptember 24. óta villámgyorsan lezártad akkor, amit évekig nem! Gratuli!
okt. 16. 12:15
 15/23 anonim ***** válasza:

Nem egyik napról a másikra történt. Többször megpróbáltam leülni beszélni, voltak ígéretek, de semmi nem változott. Szeptember 24-én már ő is rég tudta,hogy mi a helyzet. Kis "szünetet" javasolt,hogy átgondolja,mit akar. Na ezen a ponton lett vége. Egy este alatt. Lakást kerestem a különköltözéshez és eljöttem. És nem tudom, miből jött az,hogy évek óta húztuk.. 1,5 éve vagyunk együtt, kb 6 hónapja csajozik úgy,hogy közben meg is változott. Félig-meddig beismerte, hogy az egyik alkalmi partnere iránt nem csak szexuálisan vonzódik. Én nem költözök el "szünetelni", hogy addig az új nőjével hetyegjen és kipróbálják,jók-e együtt, ha meg nem, akkor mégis jó velem. Szerintem ezek után senki nem várt volna tovább,pláne,hogy több hónapot vártam és próbáltam helyre tenni a dolgokat,kideríteni,mi ez az egész és az ő szájából hallani. Baromi nehéz volt,de így legalább tudom, hogy jó döntést hoztam.

Hozzáteszem,a családjával jóban vagyok és tőlük tudom,hogy a csaj faképnél hagyta,amint szakítottunk. Ő nem akart tőle többet,csak szexet meg figyelmet. Az ilyen nőktől a hányinger fog el. De ez már az ő bajuk.

okt. 16. 12:33
 16/23 anonim ***** válasza:

"Az ilyen nőktől a hányinger fog el."

A fiúdtól nem?

okt. 16. 12:50
 17/23 anonim ***** válasza:

Engem is érdekel miért mentél bele a nyitott kapcsolatba és miért maradtál benne.

Ez jó próba egy ember jellemének, ha elhagy vagy átver az minősíti őt.

okt. 16. 14:17
 18/23 anonim ***** válasza:
16-os.Persze,az exemtől is,de azt gondoltam,ez evidens. Mondjuk ő még kevésbé taszító,mert a nyitottságba én mentem bele, szóval tudtam,hogy vannak parterei. Viszont amikor elkezdett érzelmeket táplálni a másik iránt és ez érzékelhető volt számomra is és próbáltam erről beszélni,akkor nem titkolózni kellett volna. Ő összezavarodott és nem tudta,mit tegyen. Viszont a nő pontosan tudta,hogy mit csinál és játszadozott.
okt. 16. 16:35
 19/23 anonim ***** válasza:
17-es. Nem volt még benne tapasztalatom, viszont olyan monogámban igen,ahol a hátam mögött lépett félre. Így gondoltam, ha nyitott,de őszinte, az megérhet egy próbát és mint írtam, a 1.5 évből az utolsó 6 hónap alatt változott meg. Ekkor találkozott ezzel a konkrét nővel és ez mindent felborított. De ezt ne úgy képzeljétek el,hogy egyszercsak hazajön és onnantól minden teljesen más. Eleinte csak alróbb dolgok voltak, amit az ember simán betud a stressznek, fáradtságnak vagy csak 1-2 rossz napnak. Közben meg volt,hogy nagyon jól elvoltunk. Csak ahogy haladt előre az idő és ők is egyre többször találkoztak,úgy lett egyre rosszabb a helyzet. És az elején még nem tudtam, hogy nő áll a háttérben. Én nem az a típus vagyok,mint itt sok "tanácsadó" ,hogy az első rossz dolognál azonnal kilépek a kapcsolatból. Megpróbáltam helyrehozni azt,ami addig jól működött. Akkor lett egyértelmű,hogy ezt nem lehet, amikor a 3.fél szerepe világossá vált. Azon nem tudok változtatni. Hát ezért maradtam benne. De nem évekig,mint akik a rossz házasságot inkább elviselik,mert macerás kilépni.
okt. 16. 16:41
 20/23 A kérdező kommentje:
19 es mit ertesz aprobb dolgoknak amit betudtal stressznek faradtsagnak?
okt. 16. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!