Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvaltozik a férfi viselkedése a baratnoje felé ha szeretoje van?
"Az én párom igen. Ebből (is) tudom, hogy mikor van nője. Ez nem épp megcsalás, inkább nyitott kapcsolat (melyre csak az egyik fél tart igényt, de ő nagyon)."
Mi tart téged abban a kapcsolatban?
Nem egyik napról a másikra történt. Többször megpróbáltam leülni beszélni, voltak ígéretek, de semmi nem változott. Szeptember 24-én már ő is rég tudta,hogy mi a helyzet. Kis "szünetet" javasolt,hogy átgondolja,mit akar. Na ezen a ponton lett vége. Egy este alatt. Lakást kerestem a különköltözéshez és eljöttem. És nem tudom, miből jött az,hogy évek óta húztuk.. 1,5 éve vagyunk együtt, kb 6 hónapja csajozik úgy,hogy közben meg is változott. Félig-meddig beismerte, hogy az egyik alkalmi partnere iránt nem csak szexuálisan vonzódik. Én nem költözök el "szünetelni", hogy addig az új nőjével hetyegjen és kipróbálják,jók-e együtt, ha meg nem, akkor mégis jó velem. Szerintem ezek után senki nem várt volna tovább,pláne,hogy több hónapot vártam és próbáltam helyre tenni a dolgokat,kideríteni,mi ez az egész és az ő szájából hallani. Baromi nehéz volt,de így legalább tudom, hogy jó döntést hoztam.
Hozzáteszem,a családjával jóban vagyok és tőlük tudom,hogy a csaj faképnél hagyta,amint szakítottunk. Ő nem akart tőle többet,csak szexet meg figyelmet. Az ilyen nőktől a hányinger fog el. De ez már az ő bajuk.
"Az ilyen nőktől a hányinger fog el."
A fiúdtól nem?
Engem is érdekel miért mentél bele a nyitott kapcsolatba és miért maradtál benne.
Ez jó próba egy ember jellemének, ha elhagy vagy átver az minősíti őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!