Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi állandóan küldi a jeleket, folyton néz, és köszönget, úgy áll ki mint vmi alfahím, akkor miért van az, hogy ha nyitok felé, kedesebben köszönök, és mosolygok, akkor megváltozik a viselkedése.Mi a baja?
Ha felém jön, kerüli a szemkontaktust, nem járogat már el előttem.
Nem értem a férfiakat komolyan. Többet biztos, hogy senkit nem fogok biztatni.
Önbizalomhiány, soha nem volt még kapcsolata, visszahúzódó típus stb.
Ha magamból kellene kiindulnom, ezekre tippelnék.
Én is nézegetek egy lányt, de ennyi. Nem merek közeledni felé, még csak beszélgetni se.
Félek, hogy tolakodásnak venné...vagy nem is tudom.
Meg nem is hiszem, hogy pont én jönnék be neki. Lehet van barátja is. Ezek miatt mostanában már inkább kerülöm.
Furcsa, mert el is szeretném felejteni, meg nem is. Nem tudom mit tegyek.
2es jó nagy tapló vagy.
4es, ha nem olyan helyzetbe vagytok,hogy vissza utasítás esetén nagyon kínos lenne utána mindennap találkozni, akkor menj oda hozzá vhogy beszélni,ha úgy vetted észre, hogy nem közömbös irántad.
Épp ez a gond. Nem tudom, hogy Ő érez-e valamit irántam. Nem igazán bízom a megérzéseimben. Ezért sem merek oda menni hozzá.
Tudom, nekem kellene kezdeményeznem, de egyszerűen nem megy.
Teljesen kikészít ez az egész...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!