Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tegnap nagyon furán viselkedet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap nagyon furán viselkedett barátnőm, de lehet csak én vagyok paranoiás?

Figyelt kérdés

Hétvégére hazautaztam vidékre anyukámhoz. Amúgy budapestiek vagyunk párommal, ott bérlünk egy lakást közösen. Estefelé unatkoztam mondom felhívom már barátnőmet, hogy videochaten dumáljunk már pár szót, hogy kivel mizu.

Na és most jönnek a furcsaságok. Először nem vette fel, de mondom biztos fürdik vagy ilyenek, aztán sokadik csörgetésre felvette a kis szobából a sötétben. Kérdeztem mi a helyzet dumáltunk, de nagyon fura volt. Aztán hallottam hangokat, később meg konkrétan hallottam hangokat, de nem értettem, hogy mi volt.

Kérdeztem, tőle viccesen, hogy tán van valaki a másik szobába, ő meg nekem esett, hogy mit képzelek hogy ilyenekkel gyanusítgatom. Aztán mondtam, hogy hallok hangokat arra azt mondta, hogy a szomszéd az. Mivel én is ott lakok én állítom tapasztalatból, hogy sose szoktuk a szomszédokat hallani pláne így.

Aztán mondta barátnőm, hogy nagyon melegszik a telefonja úgyhogy letenné ha nem bánom, de messengeren ha úgy van írjak nyugodtan. Aztán beszéltünk még pár mondatot messengeren de azt mondta, hogy fárasztó napja volt úgyhogy lefekszik aludni.

30/F

szept. 8. 12:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
81%

"De ez a melegszik a telefonom le kell tenni nagyon gyenge duma :D A mai okostelefonok azért már csak kibírnak egy videóhívást! :D"

Szerintem is kamu... Nőként azt mondom én is, hogy hazudott.

szept. 8. 21:59
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha töltőn van a telefonom és úgy videóchatelek nekem is brutálisan feltud melegedni, olyankor én is inkább elköszönök
szept. 8. 23:25
 13/15 anonim ***** válasza:
Dugott valakivel.
szept. 9. 07:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem ennyi elég lenne belőle, de nem vagyunk egyformák.
szept. 9. 07:58
 15/15 anonim ***** válasza:
90%
Ugy atvert mint annak a rendje! Valaki toltogeti őt kemenyen!
szept. 9. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!