Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 évből 5 éve csal az élettársam . Hogy tudnám visszaadni és tönkretenni ? Mi fájna nektek ?
Figyelt kérdés
Tény , hogy nagyon sokat ingáztunk mindketten, de most derült ki ,hogy 5 éve csal, én viszont most 20 hetes terhes vagyok tőle. A gyereket nem akarom , hogy megsínylődje , viszont őt nagyon meg akarom leckéztetni, mivel egy utolsó cigány kva , akivel viszonyt tartott. Elmondása alapján az első 2 év volt jó utána már a fenyegetésről szólt, ha nem megy el , akkor mindent kitalál. És mivel tudta , hogy mindent veszít így próbálta a helyzetet korrigálni, de mivel a másik félnek érzése is volt , így nem hagyta annyiban, hogy ő csak lelépjen. Hogy tudnék akkor vagy még nagyobb fájdalmat adni neki, hogy érezze a törődést ? ( gyerekkel nem fogom fenyegetni)szept. 6. 16:01
1/14 anonim válasza:
Legjobb bosszú az, ha elhagyod. Új életet kezdesz és túllépsz rajta. Neked is jobb lesz, a gyereknek is.
2/14 anonim válasza:
Jah, mondjuk szakíts vele és ennyi.
Legyél te az érettebb és intelligensebb személy.
3/14 anonim válasza:
Szerintem kisbaba mellett nem érdemes ezt a bosszú témát vinni:( Hagyd ott és ne foglalkozz vele.
4/14 anonim válasza:
Megszülöd a pujàt, és otthagyod neki.
5/14 anonim válasza:
Azért elgondolkodtató, hogy te ebből eddig semmit sem vettél észre.
5 év nem kevés idő.
Ráadásul gyereketek lesz.
Nem gondolom, hogy a megleckéztetés sokat segítene ezen a dolgon.
Ott kell hagyni, neked pedig elgondolkodni, hogy mi vezetett idáig.
6/14 anonim válasza:
Rossz hírem van... a pasid még most sem őszinte. Ez a zsarolta a nő és csak azért kellett tovább dugnia csak mesebeszéd! Szinte áldozatnak állítja be magát, gondolom milyen borzalmas lehetett neki 😂
Menjetek el párteraphoz hátha meg tud valamit menteni még a kapcsolatotokból, bár erős fenntartásaim vannak ennyi indulat esetén.
7/14 anonim válasza:
Szerintem is a legjobb, ha elzárkózol tőle.. add át a terepet a cigó hölgynek.. sok boldogságot nekik..
8/14 anonim válasza:
A c kva beszélte rá hogy csibáljon fel téged es szivasson ezzel?
10/14 anonim válasza:
Pont hogy ne hagyd ki a gyereket. Hagyd ott,és igényeld a gyerektartást. Ezen kívül ahol lehet,húzd le a bőrt is róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!