Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit ennél és miért ez esetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit ennél és miért ez esetben?

Figyelt kérdés

TUDOM, te sosem tennél ilyen dolgot a valóságban, de most képzeld el, hogy házasként megcsaltad a párod.

Annak a párja pedig, akivel félreléptél, keményen elverne. De tényleg keményen! kivert fog, repedt borda, véres vizelet,...

1.: Hívnál-e rendőrt? Vagy csak mentőt, és kamuznál egy "Leestem a lépcsőn." szokásost?

2.: Párodnak mit mondanál? lépcső, utcai C támadás, hirtelen szédülés a melegtől, külföldi rolleres, igazság,...

Az ilyen: "Én sosem lépek félre!" meg "Nindzsakickboxjudobajnok vagyok, szétütném előbb." válaszokat hagyjuk!

Köszönöm a válaszokat!

szept. 4. 21:53
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Ha fajna a fogam, akkor esetleg sutnek magamnak egy rantottat, az puha harapni.
szept. 4. 21:55
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Valami pépeset. Mondjuk főzelék. Vagy valami turmix.
szept. 4. 21:57
 3/10 anonim ***** válasza:
83%
Ha marad fogam, lángost 🤤 Most is azt élvezem éppen, jövő héten hazamegyek, nem Mo-n élek de még itt élvezkedem a Balcsin 😁
szept. 4. 21:58
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Ezt elképzepni se tudom hogy létezne ilyen.

Csak bőven lightosabban volt hasonló (vagy nem is hasonló de leírom)

Anno bemászkáltam egy helyre bnőmmel(lány vagyok, sima bnő)(billiardszalon, gépek minden volt), oda jártak mindig ugyanazok a körök (szinte csak pasik es nem épp a csendes rendes normális kor ha érted), de simán össze lehetett veluk barátkozni (egy korosztály stb.), illetve ők velem, rávoltam fuggre a játékokra billiardra meg ezek.

Így alakultak ki szinte már évtizedes kapcsolatrendszereim onnan is, elég mélyek.(mint akik egyutt nőttek fel meg stb.)

Na és akkoriban ezekhez a hasonlo kaliberu srácokhoz tartoztak hasonló csajok is, "körök" de azok szinte soha nem jöttek be soha nem lehetett látni őket stb.

Ez mellett 2 pasi nyomult is, alakultak is ki valamiféle "többletes" fűtött dolgok is.

Eegyik nap egyszer mikor szokás szerint mentem be kint a hely elott az egyik csaj ott volt egy másikkal és beszólt nekem de cenzúrásat. Nem szimpla rondát csak. Én meg visszaszóltam hogy te vagy az. Erre nekem támadt. Hajtépés meg ez a proli szint.

A pasik vették észre jottek ki védtek be, álltak ki mellettem es egyik jott a másik után kifelé "mögém" felsorakozva mint vmi hadsereg. A csaj meg elpárolgott a p.csába. aztán maradt minden a régiben.

Míg meg nem szunt a hely.

Aztán ezek a körök bandák persze ismernek még több bandát, valahogy megismertem az x edikben egy pasit, bandák nagy feje vezére híre van és "kegyetlen", illetve rámstartolt de tiszteletben tartozta a nemet is, azt is, hogy párom van, nem volt erőszakos sem de azert a maga nem egy lightos stílusában nyomult, hanem ahogy az ilyenek szoktak, másféle szókinccsel ("annyira tetszel haljak meg" és hasonlók) igazábol kapcsolatot sem tartok fent velük, es egyszer visszahallottam hogy amikor a barátom (ő nem ez a kör hanem teljesen más mivel nem ilyenekkel járok..)engem fikázott a hátam mögött, erre helyből péppé is verték.

Úgy, hogy nem is tudtam róla, csak teljes véletlen kiderült.

Mai napig van "hátszelem". Es minden nelkul. Tehát nem is járok veluk össze nem is bandázok semmi(más világ vagyunk) csak épp tudnak rolam képben vannak rólam mindig mégis megmaradt ez a láthatatlan "kötelék".

szept. 4. 22:12
 5/10 anonim ***** válasza:
19%
1.
szept. 4. 22:14
 6/10 anonim ***** válasza:
53%

1.2.3# 🤣🤣🤣

Köszönöm !

szept. 4. 22:18
 7/10 anonim ***** válasza:
58%

1. látlelet

2. feljelentés

Ha a testi sértéssel okozott sérülés vagy betegség nyolc napon túl gyógyul, az elkövető súlyos testi sértés bűntette miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

3. szabad a pálya

4. enni? White fehérjepor

5. gyúrás

szept. 4. 22:49
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
súlyos testi sértés esetén 1 évtől 5 évig terjedő szabadságvesztés.
szept. 4. 22:52
 9/10 anonim ***** válasza:
77%
#6 🤜🤛😁 ez a kérdező (rébuszos agyalágyult) pont ezt érdemli, se többet, se kevesebbet 😄 És még nem is pampoghat, a kérdésére kapott választ 🥂
szept. 4. 22:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Szallonàs tojàst, mert az hamar megvan...
szept. 5. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!