Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretőm drágámnak szívemnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretőm drágámnak szívemnek hív normalis?

Figyelt kérdés
Ő a házas férfi. Nem elejetől kezdve hív igy hanem kb fél év elteltével, jelenleg 4 éve együtt ugyhogy elég régóta. Szerintetek mieŕt? Nekem mivel csak szerető en nem tudom így becézgetni mindig a keresztnevén hívom

aug. 30. 18:22
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
96%
Nem akar a neveden mert akkor a feleséget is veletlen másik néven hívná.
aug. 30. 18:26
 2/21 anonim ***** válasza:
95%
Nem kizárt, hogy a feleségét is ezeken a beceneveken szólítja, és nem akar titeket véletlenül a másik nevén szólítani. Lehet, hogy majdnem beleszaladt egy ilyenbe, azért a váltás. De persze az is előfordulhat, hogy elkezdett hozzád kötődni, mi ezt nem tudhatjuk.
aug. 30. 18:26
 3/21 anonim ***** válasza:
Megszokás nála.
aug. 30. 18:34
 4/21 anonim ***** válasza:
90%
Kérdezd meg!
aug. 30. 18:34
 5/21 anonim ***** válasza:
93%
Hülyít nehogy legyen párod.
aug. 30. 18:36
 6/21 anonim ***** válasza:
Én is így hívom a szeretőmet, sok még sokkal szebben.
aug. 30. 18:37
 7/21 A kérdező kommentje:
Kerdeztem aztmondta illik hozzám. Nemfom nekem fura. Hulyitwni tuti nem hulyit mert kismmiloszor leszögeztük h több nem lesz. Ő is meg én is. Szal nem értem
aug. 30. 18:40
 8/21 anonim ***** válasza:
Akkor cikis a neved. Azért nem hív úgy. Szebben hangzik amit mond. Szal ne kattogj! Így csinibb neki. Neked meg legyen tök mindegy, úgy sem akarsz többet.
aug. 30. 18:45
 9/21 anonim ***** válasza:
82%
Lehet, hogy szeret. Van ilyen:) Én se tudnék mit csinálni a szeretőm nélkül.
aug. 30. 18:46
 10/21 anonim ***** válasza:
88%

Én voltam szerető. Semmit nem jelent nekik. Egyszer így hív egyszer úgy. Nekik se a szerető se a feleség se a prosti nem jelent semmit.

Igyekezz minél több pénzt, ékszert, stb. összejüjteni, hogy amikor dobbant, legyen mivel kárpótolni magad.

aug. 30. 18:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!