Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Aki megcsal, az nem szeret?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki megcsal, az nem szeret?

Figyelt kérdés
aug. 26. 21:45
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

21, ebben nincs igazad, mert traumának élik meg. Volt egy beszélgetés egy párterapeutával, ő mondta hogy a megcsalt felek olyan súlyos eseményekhez hasonlították a megcsalást, mint amikor kiderült, hogy rákosak, vagy meghalt egy szerettük. Olyan kaliberű érzelmi állapotot idézett elő, hogy egy világ omlott bennük össze.

Ennél összetettebb a probléma, a megcsalás az már csak a rossz kapcsolat következménye sok esetben. Inkább azt lenne érdemes boncolgatni, hogy miért ilyen sok a rossz házasság...

Az én véleményem az, hogy maga a házasság intézménye nem összegyeztethető az emberi természettel... Múlandó érzelmekre alapozott vagyonközösség, társadalmi elvárás és ebből kifolyólag nehéz belőle kilépni.

Másrészt nem afelé tendál az emberiség, hogy minél magasabb legyen az EQ, mert így könnyebb befolyásolni, uszítani a hatalom részéről. Már pedig az emberi kapcsolatok működtetéséhez, pláne ami ilyen hosszú távra lett tervezve, ez elengedhetetlen.

Alapvetően a legtöbb emberre a szakaszos monogámia jellemző, a legtöbbeknek ez az ideális.

Persze vannak kirívó esetek, ők a sorozatos megcsalók, akiket ugye a legtöbben szeretnének elkerülni, az ilyeneknél általában valamilyen nárcisztikus személyiségtorzulás van, önimádat, empátiahiány, intimitás kerülése, állandó figyelemigény stb.

aug. 27. 21:30
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Megnézném én hogy akit megcsaltak, amikor ugye fizikailag nem történik velük semmi, mit szólnának ha megfogdosnak őket

Hat én tudnék választani hogy melyiket bírnám jobban elviselni.

Az ember kizárólag féltékenység miatt fel ennyire a megcsalastol, meg a gyenge kis egója miatt

Pedig egy okos ember ha belegondol tudja, hogy nincs is szerelem, csak kémia azért hogy szaporodjon a faj

Innentől kezdve a világ legnagyobb hülyesége azt gondolni hogy na majd ha veled van valaki akkor nem akar majd mást….

Közben meg mindenhol csak azt látni hogy mindenki mindekit megcsal fűvel fával

Én annyi ilyet láttam már hogyha annyi dollárom lenne már nagyon vagyonos lennék.

De még értelmes intelligens “jófiúk” is csalnak úgy hogy írogatnak orrba szájba…. És ha belementem volna simán csalt volna is, nem csak írogatott volna hajnali 3-ig…..

Valóban hülyeség a házasság intézménye is….

Kitalálta valaki aztán a sok birka megy egymás után, közben meg az emberek 95 százaléka úgyis csalni fog amíg világ a világ

aug. 28. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!