Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Aki megcsal, az nem szeret?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki megcsal, az nem szeret?

Figyelt kérdés
aug. 26. 21:45
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
89%
Aki szeret az nem kockáztatja azt hogy kidobják. Félti a párját, még magátol is.
aug. 26. 21:45
 2/22 anonim ***** válasza:
90%
Nem eléggé.
aug. 26. 21:57
 3/22 anonim ***** válasza:
83%
Egyáltalán és még csak nem is tisztel mint embert.
aug. 26. 21:58
 4/22 anonim ***** válasza:
19%

Szerintem ez mindig is hülyeség volt

Attól hogy szerelmes vagy fizikailag még ugyanúgy fogsz vonzódni máshoz is

Én nem is értem hogy miért úgy alakult a világ hogy monogam kapcsolatban kell lenni különben kidobnak stb….

Faszsag az egész

Normális dolognak kellene lenni hogy azzal fekszel le aki nagyon tetszik miközben azzal vagy együtt akit szeretsz…

Amúgymeg az emberek 95 százaléka szana szét csalja egymást

aug. 26. 22:13
 5/22 anonim ***** válasza:
89%

Saját tapasztalatom írom le nőként. Még úgyis, hogy szerintem én egy kicsit rugalmasabban álltam az egész megcsalás témához addig, amíg nem kerültem olyan szituációba, hogy 2 férfi is feltűnt a képben, és nem tudtam választani.

Nem párkapcsolat, csak simán ismerkedési szakasz, de ebből rengeteg mindent megértettem.

Én is folyamatosan ingadoztam, pro kontra stb. Mindkettő iránt éreztem valamit.

Amikor egyértelművé vált, hogy ki iránt vannak erősebb érzelmeim, és választottam, szinte eluralkodott rajtam a rettegés, hogy valahogy kiderül, hogy más is volt a képben előtte. Azonnal megszakítottam a másikkal minden kapcsolatot. Még úgyis, hogy vonzalmam volt iránta...mert meg sem akartam kockáztatni, hogy az új kapcsolatom emiatt tönkremehet, vagy rossz érzéseket kelthet a másikban.

Ebből a rettegésből tudtam, hogy mennyire fontos nekem a másik, és hogy nem akarom elveszíteni.

A megcsaló fél nyilván nem érez ilyen rettegést, ezért kockáztat... az irogatások, a találkozások, és az, hogy ezek után hazudozva veled él tovább. Ilyet nem képes megtenni olyan ember, aki szereti a másikat. A kettő teljesen kizárja egymást.

Egyrészt nem akar a másiknak rossz érzéseket, nem akarja bántani, másrészt retteg hogy elveszítheti. Mérlegre teszi a kettőt, hogy az újdonság, a kíváncsiság, a vonzalom ér-e annyit, hogy emiatt esetleg tönkremehet a kapcsolata. A megcsalónál egyszerűen nem ér annyit a kapcsolat, és ezért tudja meghozni azt a döntést, hogy félrelép.

Minden más csak hazugság...amelyik teper, vissza akarja sírni magát, váltig állítja, hogy dehát szeret...nem, valójában nem szeret. Azt sajnálja, hogy lebukott és borul az addigi élete, a megszokás, a pénz, a közös otthon, gyerekek, a kényelemem, ezeknek az elvesztését, a hirtelen rázuhanó hiányérzetet, a veszteség érzést azonosítja szeretettel.

Mindössze az életkörülményeket sajnálja, és sírná vissza, nem a feleség, vagy a férje személyét. Az már régen nem fontos neki.

Testi vonzalom nyilván felléphet egy másik ember iránt is, még akkor is ha szerelmes vagy. Szimpátia is, fantáziálhatsz is a másikról. De a döntő tényező az, hogy képes-e viszonyt folytatni valakivel. És a hangsúly a viszonyon van.

Valódi mély szeretet mellett kizártnak tartom. Az a gond, hogy sokan a biztonságot, megszokást és a birtoklást is szeretetként azonosítják.

aug. 26. 22:50
 6/22 anonim ***** válasza:
43%

Akkor lehet én jövök egy másik bolygóról és most is onnan írok de körülöttem az emberek szó szerint 95 százaléka csalja a párját, feleségét….

Velem is csaltak már többször is akaratom ellenére úgy hogy megfogdosott pl egy házas férfi

Nekem trauma, a feleségnek megcsalas

És ebből láttam már Megszámlálhatatlan mennyiséget

aug. 26. 23:00
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

6, nem értem a gondolatmenetet. Ki vitatkozott itt azzal, hogy nincs sok megcsalás? A kérdésnek ehhez semmi köze.

Sok a megcsalás... ezeknél egyik fél sem szereti igazán a párját. Kifejtettem mélyebben #5-nél hogy mi a helyzet.

aug. 26. 23:04
 8/22 anonim ***** válasza:
87%

Tehát akkor ilyen alapon a párok 90 százaléka nem szereti egymást

Kicsit soknak tűnik

aug. 26. 23:08
 9/22 anonim ***** válasza:
91%
akinek fontosabb az a jó esetben pár óra élvezet csinálj én csak azt kívánom hogy minél hamarabb derüljön ki és tudjam kidobni hogy ne pazaroljam rá az időmet.
aug. 26. 23:11
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Ennek a 90%-nak nincs megalapozottsága, de tény, hogy rendkívül sok a megcsalás, extrém sok...ez a leggyakoribb válóok.

Házasságokat tekintve sajnos igen, 10-15+ éveseknél valószínű, hogy már csak az anyagiak és a gyerekek tartják össze a kapcsolatot. Más kérdés, hogy ezt beismerik-e. Kivételek persze mindig vannak.

aug. 26. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!